FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Contra s-a supărat și pune condiții dure: "Nu mai vreau astfel de jucători!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 august 2017 16:00

După plecările lui Juan Albin și Azer Busuladzici, Dinamo este în căutarea unor noi jucători și ar putea să mai făcă transferuri până la închiderea perioadei de mercato.

Totuși, antrenorul Cosmin Contra pune condiții clare. Tehnicianul lui Dinamo nu mai vrea jucători care să nu fie într-o formă fizică bună și care să aibă nevoie de o perioadă până să debuteze.

"Sunt discuții pentru transferul lui Karim Yoda. El are probleme medicale și așteptăm să vedem care este starea lui. Ni s-a zis din Spania că va fi apt de joc în octombrie.

Analizăm situația și vedem ce transferuri vom face. Nu vrem să ne grăbim. Vreau ca cine va veni să fie pregătit să intre titular în meciul următor. Nu vreau să mai vină jucători fără echipă sau care să aibă nevoie de o lună pentru a fi apți. Vreau fotbaliști care sunt la echipele lor și care au făcut pregătirea. Suntem în discuții pentru câteva transferuri, dar nu ne grăbim. Vreau un jucător care să ne ajute", a declarat Contra la conferința de presă.

Citește și: Cosmin Contra este gata să se țină de promisiune: "Doamna mea mi-a pregătit fustița!"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (67)
642817982566246
Grigore Todoran-mihalcu  •  21 August 2017, 13:56

contra se plinge dar el a renuntat la NISTOR si l-a adus pe Nascimento,facind pregatirea cu Nistor.Acum vorbeste ca nu are jucatori,a dat jucatori imprtanti care erau obisnuiti cu sistemul de joc format ,aducind altii care nu aveau acomodare.principalul vinovat este CONTRA,CARE A DE4SMEMBRAT ECHIPA ADUCIND NISTE RATATI IESITI DIN FORMA COMPLET.ACUM SA SE UITE LA C.F.R.UNDE A DAT CEL MKAI BUN JUCATOR SI A LUAT O GLOABA.

chris_bu67
chris_bu67  •  21 August 2017, 11:05
Postat de zecs93 pe 21 August 2017, 00:24

Asta trebuia sa faci de mult Contra tata, sa aduci titulari,nu pacienti !!!

Păi neputinciosul Negoiță are datoria să-i aducă,dar cu ce?N-a fost adventistul în stare să țină de Puljic,Palic,Mevlja,Bicfalvi,Gnohere,chiar se întrezărea o echipă bună,Rednic a plecat și el,viitorul e sumbru dacă Negoiță va continua așa.

zecs93
zecs93  •  21 August 2017, 00:24

Asta trebuia sa faci de mult Contra tata, sa aduci titulari,nu pacienti !!!

Vezi toate comentariile (67)
Comentează