FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ACS POLI 1-2

Contra și-a distrus propriii jucători după eșecul cu ACS Poli: "Niciunul nu merită să poarte tricoul lui Dinamo" » Ce spune despre plecarea la națională

Articol de GSP - Publicat luni, 11 septembrie 2017 22:33

Cosmin Contra, antrenorul celor de la Dinamo, a fost extrem de dezamăgit la finalul partidei pierdute de "câini" pe teren propriu cu ACS Poli, scor 1-2. Resemnat, "Guriță" a declarat că niciunul dintre jucători nu merită să poarte tricoul lui Dinamo și a promis că va face schimbări majore în echipă etapa viitoare, când roș-albii vor juca pe terenul lui CSU Craiova. 

"Am primit gol foarte repede după ce am marcat. Nu am știut să gestionăm avantajul, apoi am oferit cadouri în repriza a doua. Nu-mi explic ce s-a întâmplat după pauză. Le-am zis jucătorilor că nu merită să poarte acest tricou. Nimeni n-a avut puterea să aibă limpezime, cursivitate. Per total,  e o victorie meritată a Timișoarei. Dacă vom continua așa, va fi foarte greu să prindem play-off-ul. Totuși, sperăm că a fost un accident și ne vom reveni etapa viitoare. 

Știam că Bokila are nevoie de timp să se adapteze, de asta nu l-am introdus de la început. Dacă joci slab la Dinamo, e normal să intri în gura fanilor. Nimeni nu iartă greșelile și prestațiile slabe.  E o înfrângere greu de digerat, trebuie să ne revenim. Preocuparea mea e legată de felul cum am arătat în repriza a doua, nu de națională.  

Felul în care am pierdut mă deranjează, e cea mai grea înfrângere pentru mine. Trebuie să iau măsuri, trebuie să încerc să găsesc soluții și să încerc să aduc ceva nou în jocul echipei în meciul de sâmbătă de la Craiova", a declarat Cosmin Contra, la Look TV.

Citește AICI cronica partidei Dinamo - ACS Poli 1-2

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (58)
1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  12 Septembrie 2017, 13:08

Dupa Daum vine un tip conflictual care se comporta ca un vataf...sa fim seriosi gurita a cam fost dat afara de peste tot...

risc_mix
risc_mix  •  12 Septembrie 2017, 12:40
Postat de Dudu Ineu-Arad pe 12 Septembrie 2017, 09:56

Nu va mai chinuiti cu explicatiile, ziceti-o pe aia dreapta: a fost blat!

Hai frate, mai lasati-o dreacu de teorie a conspiratiei.N-a fost niciun blat.Rezultatele care apar si noua ni se par surprize sunt absolut normale tinand cont de valoarea jucatorilor si implicit a campionatului. Nu mai vorbesc de nivelul execrabil al arbitrajului care influenteaza decisiv rezultatele.Pai numai in etapa asta au fost 3 partide influentate de arbitraj.La Ovidiu(penalty pt fcsb), la cluj si pe Dinamo(penalty pt dinamo)

467991146719096
Costel Rosoiu  •  12 Septembrie 2017, 11:36

A avut dreptate Mircea Rednic,cind a spus ca lui CONTRA trebuie sa-i dai echipa gata facuta,NU SA CONSTRUIASCA EL ECHIPA. Este o catastrofa de antrenor,si voi il mai propuneti si la nationala.Dinamo joaca anul anul asta sa se salveze de la retrogradare,mi-e rusine cu aceasta echipa,n-are nimic ;nici aparare .nici mijloc si nici inaintare.Ce tot ii laudati pe NEMEC si pe HANCA.sunt si astia expirati demult. ALBIN,parca mai misca ceva la mijlocul terenului,dar asta BOKILA zici ca este de liga 3-a(slab de tot).Costache se aprinde citeva minute la inceputul partidei si dupa aceea il cauti cu luminarea.Ce sa mai discutam,toti sunt o apa si-un pamint,niste nesimtiti,au pierdut si spectatorii,si simpatia sustinatorilor,vai de capul lor si al marelui antrenor "gurita".Hai s-o lasam asa ,asta nu merita antrenor la nationala atita timp cit nu se descurca cu propria sa echipa. Sa retrogradeze odata din liga 1-a si sa dispara din fotbal,ca la multi le-a mincat ficatii,*** aste care iau o gramada de bani in euro,dar spectacol si rezultate ioc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (58)
Comentează