FOTBAL  »  Superliga  »  JUVENTUS BUCUREȘTI - DINAMO 0-3

Contra voia un scor mai mare cu Juventus: "Ne-am creat mai puține ocazii decât mă așteptam" + Laude pentru eroii "câinilor"

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 iulie 2017 23:06

Cosmin Contra s-a declarat mulțumit de victoria lui Dinamo în fața celor de la Juventus București, scor 3-0, dar recunoaște că se aștepta ca echipa sa să-și creeze mai multe ocazii de a marca.

"A fost un meci de care îmi era frică, la început de sezon nu știi ce formă ai. Echipele nou-promovate au o intensitate bună împotriva noastră. Juventus o echipă bine așezată, agresivă, a făcut un presing care nu ne-a lăsat să ne facem jocul. Ne-am creat mai puține ocazii decât mă așteptam.

Contează că am luat 3 puncte, am jucat fotbalul pe care mi-ar plăcea să-l văd mereu, am mai făcut și greșeli pe care nu le-am făcut în pregătire sau în campionatul trecut, dar așa e începutul de sezon. Nu trebuie să le mai facem pe viitor. Am meritat victoria. Trebuie să ajungem cu 2 victorii la meciul de Europa League, asta ne-ar da un moral extraordinar", a declarat Contra la TV Digi Sport.

Antrenorul "câinilor" i-a lăudat pe Nascimento și Salomao, jucătorii care au adus victoria, primul marcând un gol, iar al doilea oferind două pase decisive: "Nascimento a dat mai multă cursivitate jocului, mă bucur că a debutat așa de bine. Sunt mulțumit de Salomao, intră în dinamica jocului, va crește de la meci la meci, încă nu e pregătit 100%. Va fi în curând cel care știu eu că poate să fie".

"E greu să vorbim de plecările unor jucători. După Bilbao poate vom avea oferte. Dacă nu, vor rămâne toți aici. Ei sunt conectați 100%, trup și suflet pentru această echipă" Cosmin Contra, antrenor Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (37)
balauru48
balauru48  •  16 Iulie 2017, 11:54
Postat de gizeh pe 16 Iulie 2017, 09:58

din prima etapă rinamo 'umblă' la arbitri

Cum te simti in piele de prostalau?

zizu
zizu  •  16 Iulie 2017, 10:56

va e ciuda ca nu mai e simulantul circar adi pompa?

zizu
zizu  •  16 Iulie 2017, 10:55
Postat de juliusmad pe 16 Iulie 2017, 09:34

daaaa, chiar si aseara a intervenit becali si un jucator de la juventus a luat cartonas rosu, mde, dinamo nu se prea descurca in 11 contra 11 :))).

fcsb joaca tot timpul cu formula asta...11 sunt ei,12 cu arbitrii iar 13 federatia

Vezi toate comentariile (37)
Comentează