FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Contract de 8 ori mai mare! Toate detaliile transferului lui Nedelcearu în Rusia » Dinamo a strâns banii pentru Badea

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 15 februarie 2018 10:14

Roș-albii l-au vândut pe Nedelcearu la FK UFA, în schimbul a 600.000 de euro. Stoperul nu va juca împotriva FCSB. El va încasa la ruși un salariu de 300.000 de euro pe sezon. 

Bombă înainte de Derby de România! Dinamo și-a vândut cea mai importantă piesă din defensivă chiar înaintea "finalei" de play-off cu FCSB, programată duminică seara.

Ionuț Nedelcearu va semna cu FK Ufa, locul 6 din prima ligă rusă, așa cum GSP.ro a anunțat miercuri în exclusivitate.

"Câinii roșii" vor primi 600.000 de euro în schimbul lui Nede, iar fundașul de 21 de ani va avea un salariu în jurul a 300.000 de euro, spre deosebire de 36.000 de euro, cât lua în Ștefan cel Mare. Ionuț era așteptat aseară în Rusia, urmând ca în această dimineață să facă vizita medicală.

Cine în locul lui?

Conform acelorași surse, stoperul nu va mai juca în Derby de România cu FCSB pentru că șefii au considerat că fotbalistul nu va mai fi suficient de concentrat știind despre transfer. Întrebarea care se pune în acest moment este cine îi va locul lui Nedelcearu în axul central al apărării? Cel mai probabil, contra roș-albaștrilor în centrul defensivei vor evolua Marici și Katsikas, cu Mihai Popescu rezervă.

Odată cu plecarea lui Nedelcearu, Dinamo și-a pierdut ultimul fotbalist-simbol crescut în Ștefan cel Mare. Al doilea căpitan al roș-albilor, după Sergiu Hanca, Nede a fost format în Academia dinamovistă și a jucat în toată cariera doar pentru Dinamo.

Au pierdut lupta aparițiilor

Prin vânzarea lui Nedelcearu, Dinamo a pierdut jucătorul cu cele mai multe Derby-uri de România jucate, 13. Fundașul central era singurul fotbalist din lotul dinamovist care se duela la acest capitol cu steliștii Mihai Pintilii și Cristi Tănase, ambii cu același număr de apariții. Acum, cel mai utilizat dinamovist împotriva FCSB-ului a rămas căpitanul Hanca. Acesta are 10 apariții.

Probleme cu regula U21

Pe lângă faptul că era unul dintre cei mai experimentați dinamoviști și al doilea căpitan al echipei, Nedelcearu puncta la un alt capitol important pentru Dinamo. În vârstă de 21 de ani, fundașul era eligibil până la sfârșitul sezonului pentru regula U21. Cel mai probabil, noul jucător care va îndeplini regula va fi fundașul stânga Vlad Olteanu, 21 de ani, noul titular al postului după transferul lui Filip la Hajduk.

A strâns banii pentru Badea

Ionuț Negoiță își poate achita datoria de 2.000.000 de euro pe care o are la Nicolae Badea! Prin vânzarea lui Nedelcearu cu 600.000 de euro, finanțatorul dinamovist a ajuns la un total de 2,3 milioane de euro scoși doar în această iarnă prin vânzările lui Paul Anton, Valentin Costache, Steliano Filip și Filipe Nascimento.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (15)
zecs93
zecs93  •  15 Februarie 2018, 14:56

Cat despre datoria spre Badea, pai asta nu a dat 500.000 pe un jucator si voi credeti ca plateste lui Badea datoria de 2 milioane ?? HAHA nici mort nu da banii, o sa astepte vrun fraier sa vina sau probabil asteapta sa iasa clica din parnaie si se spala pe maini *** dupaia ca uite a vandut clubu, e nasol ca revin puscariasi in conducere ( Borcea,Fratii Becali, posibil si Netoiu) Badea oricum e deja in umbra !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  15 Februarie 2018, 14:54

Daca nu au un inlocuitor pe masura e jalee, ne bate si Astra imediat dupa FCSB !!! Macar Nedelcearu asa mediocru praf cum era, parea cel mai sigur si okey fata de Marici,Popescu ( care a facut penalty cu craiova desteptu) sau Dudea !!!

tandd
tandd  •  15 Februarie 2018, 14:31
Postat de emrari pe 15 Februarie 2018, 13:37

Din pacate e bataie de joc ce se intampla la Dinamo.Nu se vrea performanta ci doar castig imediat,iar din asta, pierd doar suporterii dinamovisti.Afara cu Negoita !!!!Acesta este sloganul cu care ar trebui sa-si sustina suporterii echipa favorita la meciul cu FCSB

in mare parte-ti dau dreptate ba in plus iti da si negoita a zis de nenumarate ori ca n uare bani sa tina un club de talia asta.Unde nu-ti dau dreptate e in ce priveste plecarile nedelcearu filip nascimento rivaldinho nu sunt o pierdere dupa parerea mea,marea problema vine la vara.In plus sosirile au fost peste ce-a avut dinamo si nu neaparat prin torje care mie personal nu-mi pare ca aduce un plus lui dinamo ci prin sosirea lui pesici si mai ales palici la nivel maxim dupa mine o sa faca un mijloc perfect cu nistor

Vezi toate comentariile (15)
Comentează