FOTBAL  »  Superliga  »  ATAC

Contre între rapidişti! Dinu Gheorghe făcut praf de un fost colaborator: "Staţi liniştiţi, în Giuleşti nu se va impune nici un antrenor!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 29 noiembrie 2014 19:07

Antrenorul Concordiei Chiajna, Marius Şumudică, l-a atacat pe Dinu Gheorghe, despre care spune că alege doar antrenori pe care-i poate controla. 

"La Rapid conduce Dinu Gheorghe, staţi liniştiţi. Deci nu va conduce nici un antrenor. Dinu îşi va lua un antrenor prin care să aibă un cuvînt de spus, nu o să lucreze niciodată cu unul care să se impună.

Eu îl cunosc pe Dinu, iar el controlează tot. Aţi văzut că a şi declarat: «Eu vreau să controlez toată situaţia». Aşa că va lua un antrenor pe care îl va putea controla", a spus Şumudică la Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
cipet
cipet  •  01 Decembrie 2014, 14:15

Şumi ce te jeneaza, te strang pantalonii, pantofii....sau mai stiu eu ce ai fi patit ?

mvradulescu
mvradulescu  •  30 Noiembrie 2014, 08:12

Eu unul chiar am impresia că dl. Dinu vrea să pună umărul la redresarea Rapidului, dar observ că unii din "suporterii" (simpatizanții) rapidiştii l-au luat deja în vizor ! Încep să mă întreb dacă nu cumva le convine situația disperată în care se află acum clubul. Păi dacă echipa intră în ritmul normal, cum pot ei să se plângă că sunt sistematic nedreptățiți și luptă "singuri împotriva tuturor" ? E foarte interesantă opinia d-lui Şumudică, iar comentariile țin isonul ...

borat101
borat101  •  29 Noiembrie 2014, 20:27

Voi ati inebunit! Nu este nimic nou in fotbalul/cluburile din Romania. Sunteti penali, de ce nu scrieti si articole ca Apa este Uda! Asta doar asa sa nu uite p.ro.stia din Romania.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează