FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASA, 29 APRILIE, GSP.RO, DIGI, LOOK

Contre între Steaua și ASA! Un stelist îi înțeapă pe mureșeni » Cum crede că au ajuns aceștia în fruntea clasamentului

Articol de GSP - Publicat marti, 28 aprilie 2015 19:53

Steaua o întîlnește mîine pe ASA Tîrgu Mureș într-un meci care poate fi numit drept "Finala campionatului". 

Jucătorii campioanei sînt gata de luptă și își înțeapă adversarii înaintea duelui direct. 

"Au și demonstrat pe teren, nu trebuie dată la o parte munca jucătorilor de acolo, pentru că au muncit.

Dar în mare parte sînt și erorile de arbitraj. Dacă facem un calcul, la 12 erori pro și zero contra, sînt ceva", a zis Adrian Popa la LookTV.

Partida este mîine, de la ora 21:30, în direct la Digi, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
doru5
doru5  •  29 Aprilie 2015, 07:41

Adi Popa ara trebui s ajoace fotbal si apoi sa vorbeasca. SI inainte de meciul CFR-ASA a scris ironic pe Facebook "cine stie cu cat va bate ASa pe CFR?" SI uite.... s-a terminat egal. Jucatorii care se concentreaza mai mult pe comentarii la adresa adversarilor nu dau niciodata randamaent pe teren!!!!

crimson.veritas
crimson.veritas  •  29 Aprilie 2015, 01:53

pai ... cca 10p din cele recuperate de ASA sunt facute cu arbitrajele ... (sa nu mai zic si de cele 3p furate de Kovacs la meciul tur) ... deci ... despre ce vorbim? Si Steaua a fost furata clar la 3 meciuri in acest retur ... deci ... in conditii corecte ... diferenta dintre Steaua si ASA ... trebuia sa se mareasca la cca 5p fata de tur! ...:))

dinudanez
dinudanez  •  29 Aprilie 2015, 00:04
Postat de bakunin pe 28 Aprilie 2015, 23:50

Tu esti ori bolnav, ori nu prea istet :))) Ce legatura are meciul de la oradea 1988 cu faptul ca in 2015 clona asa mures fura asa cum n-a indraznit nici macar cefura cluj? daca avea Steaua 10-0 greseli de arbitraj in favoarea ei, ce ziceai atunci, amaritule? :)

BAI IN PRIMUL RAND VB FRUMOS. IN AL DOILEA RAND AU FURAT,SI AU FURAT MULT.ANUL TRECUT CAT ERA RAPORTUL DE GRESELI DE ARBITRU IN FAVOAREA STELEI? CATE MECIURI INAINTE DE 89 AI VAZUT?CUM A AJUNS STEAUA SA FACA PESTE 100 DE JOCURI FARA INFRANGERE? NU AM NIMIC CU NIMENI CU CINE TINE ,CAT DE MULT IUBESTE O ECHIPA SAU ALTA,DAR ATATA TIMP CAT AI BENEFICIAT DE GRESELI MARI DE ARBITRAJ ,AI CASTIGAT CAMPIONATE CU ACESTE AJUTOARE,AI FOST SUSTINUTA DE PARTIDE SI REGIMURISI CHIAR FAMILIA CEAUSESCU, ETC. CIOCUL MIC. ,DEVII PENIBIL SA ACUZI O ECHIPA CARE ERA IN SPATELE TAU CU 13 PUNCTE LA INCEPUTUL RETURULUI,IAR TU PIERZI ACASA CU ULTIMA CLASATA!!!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează