FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Contre între Helmuth Duckadam şi Lucian Sînmărtean! A venit rîndul mijlocaşului să dea replica: "E puţin bizară declaraţia dînsului"

Articol de GSP - Publicat marti, 27 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 27 ianuarie 2015 20:30

Lucian Sînmărtean i-a răspuns lui Helmuth Duckadam după ce acesta l-a înţepat spunînd că n-a reuşit să facă diferenţa în meciurile importante.

"Am văzut declaraţiile domnului Duckadam, este destul de greu să fiu atacat sau să spui ca n-am făcut diferenţa, este puţin bizară declaraţia dînsului.

Probabil a încercat să ia cît pe mai mult presiunea de pe jucătorii tineri, care ar trebui să crească şi să facă diferenţa", a spus Sînmărtean la DigiSport.

Ce a zis Duckadam:

"Dacă mi-e dor de Sînmărtean? Atunci ar trebui să ne fie dor şi de Dobrin, de Hagi. Eu am auzit că Steaua lui Oleg Protasov era foarte lăudată, pentru că juca foarte frumos, combinativ, dar dacă privim cu atenţie, el n-a obţinut nici o performanţă.

Este de preferat un joc mai puţin frumos, dar cu rezultate foarte bune, decît un joc frumos cu rezultate mai puţin bune. Eu îl respect foarte mult pe Sînmărtean şi îl admir foarte mult. Dar dacă privim cu atenţie, nu a făcut diferenţa când ne-am aşteptat mai mult, să zicem cu Dinamo Kiev sau cu Ludogoreţ".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
alex_1973
alex_1973  •  28 Ianuarie 2015, 16:40
Postat de savicevicj pe 28 Ianuarie 2015, 00:08

are dreptate duckadam ...

Aceasta noua slugica a oierului a cam inceput sa enerveze cu aceste declaratii in contradictoriu cu fostele glorii care a uitat ca a facut si el parte,ca armata a fost care la platit ,cu suporterii,care acestia aduc un venit important si m ai nou acum cu jucatorii.iNCEPEM INCET INCET SA NE DEZICEM DE ACEST PERSONAJ CARE PENTRU UN SALARIU CALDUT DAT DE OIER SPUNE NUMAI PROSTII.

polistul68
polistul68  •  28 Ianuarie 2015, 08:10
Postat de demolarii pe 27 Ianuarie 2015, 23:23

Performanta se calculeaza in raport cu criteriul/valoarea aleasa. De pilda sa te intorci din SUA pentru ca nu ai reusit, si sa te angajezi pe post de umbrela a patronului impotriva scuipaturilor fanilor....in aceste conditii e o performanta sa ti se spuna presedinte sau oficial.....

Foarte corect ce spui, totul depinde la ce te raportezi..e clar ca Duckadam, dupa multe incercari nereusite, si-a gasit un post caldut. Dar are perfecta dreptate...Steaua are o traiectorie descendenta, daca ne raportam la ultimii ani...fara CL, iesire rapida din El, scadearea valorii lotului prin vinzarea celor mai buni si aducerea unor jucatori cu valoare indoielnica.....Cu Sinmartean in teren, Steaua a involuat , asta e clar.

savicevicj
savicevicj  •  28 Ianuarie 2015, 00:08

are dreptate duckadam ...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează