FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

CORESPONDENŢĂ DIN SLOVACIA » Jucătorii de la FCSB îşi ameninţă rivalii: "Vom juca doar ofensiv! Noi suntem favoriţi la titlu"

Articol de - Publicat marti, 20 iunie 2017 16:10

Florin Tănase, 22 de ani, promite să depăşească performanţa celor 15 goluri în cel mai bun sezon personal în Liga 1.

Florin Tănase este sigur pe sine şi pe forţa Stelei. Aripa stângă de 22 de ani vrea să răzbune sezonul trecut, soldat cu un eşec. Are planuri mari. 

"Avem un lot valoros, putem alinia două echipe, în afară de fundaşii centrali, unde ar mai fi nevoie de unul de rezervă. Steaua e principala favorită la titlu şi acum, având în vedere componenţa lotului. Principala contracandidată va fi Viitorul, îl cunosc pe domnul Hagi cum lucrează, are un joc ofensiv, se va bate la campionat cu noi.

Dacă ar fi să aleg, aş opta pentru grupele Champions League în detrimentul câştigării campionatului, e ceva deosebit să joci la acel nivel", a spus Florin Tănase la conferinţa de presă.

"N-am vorbit absolut deloc cu Dragoş Nedelcu. Ar fi un câştig pentru noi, ştiţi cum joacă şi ce linişte are cu mingea la picior. Şi Florinel Coman ar fi un plus pentru echipă, cu concurenţă suplimentară în atac. Plecarea lui Boldrin ar fi o pierdere, pentru că e valoros, dar dacă va veni Nedelcu, cu siguranţă îl va suplini" Florin Tănase

Stelistul a vorbit şi despre planurile sale pentru acest sezon şi despre concurenţa cu ceilalţi jucători din ofensiva FCSB.

"Eu mi-am propus să marchez mai multe goluri decât în anul cel mai prolific la Viitorul.  Zic că am avut un prim sezon bun la Steaua, am trecut cu bine peste acea accidentare. Pretenţiile şi presiunea sunt foarte mari la clubul nostru, trebuie să faci lucruri minunate meci de meci. Nu s-a pus problema să-i cedez numărul 10 lui Budescu.

Nu mă tem că mi-aş putea pierde locul din primul 11. Muncesc zi de zi, eu spun că n-am cum să pierd. Avantajul meu e că sunt un fotbalist polivalent şi pot juca pe toate posturile. Avem un atac foarte bun, cu Budescu, cu Alibec, cu De Amorim, cu mine, cu Gnohere, după nume avem o ofensivă foarte bună. Acum, rămâne să demonstrăm pe teren", a adăugat Tănase.

"Suntem la 50 la sută din capacitate, mai avem de lucru. Ne e dor de meciurile oficiale, partidele cu miză sunt de dorit în detrimentul cantonamentelor"Florin Tănase

1.500.000 €a plătit Gigi Becali pentru Tase vara trecută, când l-a adus de la Viitorul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
titiduru22
titiduru22  •  21 Iunie 2017, 02:32
Postat de ortega pe 21 Iunie 2017, 00:16

Băi, dar cine-i Florin Tănase ăsta ? *** ... La vârsta lui , adevărații fotbaliști sunt pe la Bayern , Real , Man City ... etc . *** . Are un fizic aproape la fel de rahitic ca prințișorul Iannis , are o lentoare în teren *** ...Practic , n-are nici o calitate de fotbalist . Doar că-i place prostului de el ... Cu atâta rămâne ... Poate-l duce Regae la arabi *** ...

Oleee !!!

ortega
ortega  •  21 Iunie 2017, 00:16

Băi, dar cine-i Florin Tănase ăsta ? *** ... La vârsta lui , adevărații fotbaliști sunt pe la Bayern , Real , Man City ... etc . *** . Are un fizic aproape la fel de rahitic ca prințișorul Iannis , are o lentoare în teren *** ...Practic , n-are nici o calitate de fotbalist . Doar că-i place prostului de el ... Cu atâta rămâne ... Poate-l duce Regae la arabi *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bigdeal
bigdeal  •  20 Iunie 2017, 19:18

Pe asta se si bazeaza adversarii, ca jucati doar ofensiv. Rezolvati problemele la finalizare!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează