FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - VIITORUL, 20:45, DIGI 2, TELEKOM 1, GSP.RO

Corespondență de la Cluj » Care e atmosfera în centrul Clujului cu două ore și jumătate înaintea finalelor pentru titlu

Foto: Eduard Apostol +4   FOTO
Foto: Eduard Apostol

Articol de - Publicat duminica, 20 mai 2018 17:53

Cu mai puțin de două ore și jumătate înainte de meciul cu Viitorul care poate decide campioana, Clujul e în sărbătoare. 

Oamenii sunt în centrul orașului pentru a sărbători Zilele Clujului. Se cântă muzică populară, se mănâncă înghețată și se bea bere.

Chiar dacă stadionul din Gruia va fi plin, 19.000 de oameni fiind așteptați la meciul cu Viitorul, în acest moment ai putea crede că orașul e deconectat  de la cel mai important eveniment al zilei. Aerul de vacanță este dat însă în special de străinii sosiți în vizită, pentru care partida de diseară nu reprezintă vreun "obiectiv turistic". 

  • CFR Cluj o va înfrunta pe Viitorul în această seară, de la ora 20:45, în direct pe TV Digi Sport 2, Telekom Sport 1 și liveTEXT pe GSP.ro.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (14)
ervfr
ervfr  •  20 Mai 2018, 19:50

Din punctul meu de vedere, desi sunt fan CFR, poate castiga oricine campionatul. Oricum acest campionat romanesc e o cacanarie mare in care toti sunt implicati. Nu merita sa privesti acest fotbal. Nu este cinstit fata de suporteri. Sa cante muzica si sa dansam. Viitorul fotbalului romanesc e la pamant. Pacat....de masinile de lux din garajele unora..Avem talente, care mor din pacate acolo. In afara granitelor Romaniei suntem niste nulitati. Mandru ca sunt roman..sper sa fiu contrazis prin rezultate mult mai bune si sper sa nu am dreptate in ceea ce am scris mai sus.

paiazze
paiazze  •  20 Mai 2018, 19:49

Stire bomba! Incredibil, dar adevarat! Terra va continua sa se roteasca indiferent cine va castiga campionatul de fotbal al Romaniei in seara asta. Fotbalul nu este, contrar parerilor unora, cel mai important lucru de la aparitia omenirii pe Pamant, iar unii oameni - IN-CRE-DI-BIL !!!! - pot trai si fara el. Da, sunt clujeni pe care nu-i intereseaza sportul si fotbalul si se duc la Zilele Clujului. CINE-AR FI CREZUT?!?!?!?

bisisicaa
bisisicaa  •  20 Mai 2018, 19:39
Postat de tezeu99 pe 20 Mai 2018, 18:52

EXCLUSIV: Sold out la semințe în zona Arenei Nationale. Directorul de la Mega Image a fugit la Carrefour să ia de acolo. FîCîSîBî-istii se pregatesc pt titlul de cam pioană a României.

Iarba mai este?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close