FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

CORESPONDENȚĂ DIN CIPRU // VIDEO L-au reprimit în lot » Imagini cu ultimul dinamovist ajuns în cantonament

Articol de - Publicat sambata, 20 ianuarie 2018 12:08

Jaime Penedo (36 de ani) a revenit ieri în cantonamentul dinamoviștilor din Limassol, Cipru.

Portarul naționalei din Panama a întârziat la reunire, motivând că ar fi suferit o intoxicație alimentară cauzată de niște fructe de mare. Miriuță l-a reprimit la echipă, însă i-a pregătit un program separat. Corespondenții GSP.ro din Limassol vă oferă primele imagini cu Penedo, efectuând alergări ușoare. 

"Are adeverinţă medicală? Ce adeverinţă? Are adeverinţă şi pentru banii pe care îi vrea de la Dinamo? De ce a întârziat? Sunt doctori buni şi în România. El trebuie să priceapă că am mai jucat şi noi în străinătate, ne-a fost şi nouă rău şi ne-am prezentat la echipă. Din toată afacerea asta el pierde" - Dănuț Lupu la TV Digi Sport despre Penedo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
bratia2003
bratia2003  •  20 Ianuarie 2018, 15:36

LUPU ISI SCHIMBA PARUL DAR NARAVUL BA.

portardelegenda
portardelegenda  •  20 Ianuarie 2018, 13:46

ce naiba nu e clar ca ala nu se intelege la banii pe care Dinamo trebuie sa-i incaseze de la UEFA de pe urma participarii sale la Cupa Mondiala ? Vrajala aia cu toxoinfectia e praf in ochii fraierilor .

haideusicfr
haideusicfr  •  20 Ianuarie 2018, 12:55
Postat de haideusicfr pe 20 Ianuarie 2018, 12:50

Lupu sta acasa la Bucuresti si-si da cu presupusul. Ala e din Panama . Acolo ii este familia ,sufletul, sa se fi urcat in avion si sa fi venit la Bucuresti fara sa fie sigur cum va fi?

Din Panam pana in Cipru sunt vreo 10 mii de kilometri.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează