FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Corespondenţă din Cipru // VIDEO "Mâine să joace staff-ul" » Dinamoviștii muncesc din greu în cantonament » 5 jucători n-au rezistat la antrenament

FOTO: Ionuț Iordache
FOTO: Ionuț Iordache

Articol de - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2018 11:37

Dinamoviștii trag tare în cantonamentul din Limassol, Cipru, iar Vasile Miriuță și preparatorul Paulo Potocnik îi supun la antrenamentele extrem de dificile pe jucători.

Fundașul Georgios Katsikas s-a antrenat separat, acuzând probleme la genunchi. Nici Marici nu s-a pregătit alături de colegii săi. De asemenea, Nica și Nistor au rămas pe margine, semn că antrenamentele lui Miriuță sunt foarte grele.

 

Totuși, nu a lipsit distracția, Steliano Filip și Vasile Miriuță având un schimb de replici amuzant.

Miriuță: "Hai, Steliano, că nu pot să mă bag peste Paulo"
Filip: "La amicalul de mâine joacă staff-ul".

Și Nascimento a abandonat antrenamentul, moment în care Nemec a bombănit în slovacă. Mijlocașul portughez a vrut să afle ce a spus atacantul, iar Dănciulescu a glumit rapid. "Că vrea ușor spre autocar".

În plus, în absența lui Jaime Penedo, care încă nu a ajuns în cantonament, portarii lui Dinamo, Muțiu, Eșanu și Brănescu, trag tare pentru a-l impresiona pe Miriuță și pentru a câștiga locul de titular.

Amicale Dinamo: 

18 ianuarie: Dinamo vs Aris Limassol (Cipru)
22 ianuarie: Dinamo vs Austria Viena (Austria)
24 ianuarie: Dinamo vs Termalica BB (Polonia)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  17 Ianuarie 2018, 13:37

La Nascimento e scuzabil, dupa... noaptea libera. Dar ce au facut Romera, Marici, Salomao, Mahlangu, ba chiar si colegii de pahar Bokila si Bawab?

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  17 Ianuarie 2018, 13:13

ai dreptate din pacate KRAUS nu mai e al nostru ,in curand si ceilalti ,sub conducerea salvatorului falimentar.

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  17 Ianuarie 2018, 12:50

dovada cea mai vie ca muiuruta trebuia sa-i ia in cantonament(ptr definirea p baze d capacitati si talent a lotului) si p : p.petre , r.krausz , c.dima , l.manole si p m.zamfir !!! poate ca si p tircoveanu , s.bucur si p c.saftescu !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează