FOTBAL  »  Superliga  »  CANTONAMENT STEAUA

Corespondență din Olanda » Fotbalistul căruia Dică îi dă încredere surprinde: "Nu suntem favoriți la titlu"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 30 iunie 2017 10:21

Dennis Man este jucătorul pe care Nicolae Dică se bazează pentru a respecta regula jucătorului U21, dar mijlocașul de 18 ani susține că nu resimte presiune.

"Nu pot să zic că e presiune, eu încerc tot timpul să-mi fac treaba cât mai bine când apelează mister la mine. Dacă Mister consideră că trebuie sa fiu titular, sper să joc cât mai bine.

Pot să zic că m-am acomodat, am strâns antrenamente bune aici la Steaua.

Nu suntem favoriți la titlu, încercăm meci de meci să muncim și vedem la sfârșitul sezonului ce va fi", a spus Dennis Man după primul amical disputat de steliști în cantonamentul din Olanda, contra Team Regio Arnhem (7-0), selecționata jucătorilor liberi de contract din Arnhem, în care a dat o pasă de gol. 

Tânărul jucător a dezvăluit și detalii despre modul de lucru al lui Nicolae Dică, despre care spune că discută foarte mult cu fotbaliștii.

"Mister e un antrenor căruia îi place să vorbească cu noi mult, să ne explice anumite chestii și asta e tot ce contează", a spus Man.

Citește și:

Presiune pe Man! La ordinul lui Dică, puștiul U21 a fost luat în primire de doi coechipieri, în timpul amicalului de ieri. Cum a reacționat Dennis

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
hyundai
hyundai  •  30 Iunie 2017, 17:04

Are dreptate copilul, FCSB nu castiga nimic de 2 ani, cu toate transferurile comandate de cioban, impresara si soarili' ei, reghe! Juniorii de valoare trebuie sa joace, nu sa atarne la banii lui Gigi, lustruiesc banca de rezerve si accepta mofturile unui parvenit, care nu a stiut sa gestioneze o afacere in viata lui, doar a cumparat terenuri si le-a vandut mai departe, iar acum spera sa se imbogateasca din fotbal, fara sa dezvolte ceva in domeniu!

113057495799230
Dorin Dorin  •  30 Iunie 2017, 14:41

mai GSP ai inebunit lumea cu fcsb nu poti dechide o pagina ca scrie fcsb.esti gazeta nationala nu poti fi atat de pupincurist a fcsb care in europa nu a auzit nimeni,lasati dracu echipa asta si dati stiri din toata tara

valentinn10
valentinn10  •  30 Iunie 2017, 14:34
Postat de rinist pe 30 Iunie 2017, 13:22

Tu esti conceput in afara logicii? Creditorul, nenorocit cum e el, a avut incredere in Man, cumparandu-l pentru o suma destul de ridicata, iar baiatul are acum sansa de-a fi titular. Ce poate fi in neregula aici pentru o minte sanatoasa?

Unde ?, ne spui unde , frustratule sarac...

Vezi toate comentariile (33)
Comentează