FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Corespondență din Olanda » FOTO Alibec trage tare! Denis a revenit la antrenament alături de colegii săi

Foto: Raed Krishan +3   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 28 iunie 2017 20:10

Vremea rea şi antrenamentele solicitante din Olanda i-au stors la propriu de puteri pe jucătorii vicecampioanei, Denis având program special de recuperare.

Steliştii n-au parte de relaxare în stagiul din Olanda, chiar dacă de mai bine de 24 de ore, în micuţa localitate Apeldoorn, unde jucătorii lui Dică sunt cantonaţi, plouă fără încetare. Dacă la Bucureşti erau 32 de grade azi, în Olanda erau doar 16 grade, vreme urâtă şi friguroasă. "Hai la plajă!", a glumit Enache.

A revenit Alibec!

Azi a fost pentru prima dată în ultimele patru zile când Denis s-a pregătit alături de restul jucătorilor din lot. Atacantul a acuzat în ultima lună dureri inghinale şi a avut parte de un tratament special de recuperare.

De când echipa a ajuns în Olanda, a făcut doar antrenamente în sala de forţă, abia ieri s-a antrenat alături de restul lotului. Nu a forţat, a fost doar pentru o scurtă perioadă de timp. Apoi a intrat pe mâinile lui Ovidiu Kurti, cu un antrenament separat de restul grupului, acelaşi lucru întâmplându-se şi seara.

Dimineaţa fizic, seara tactic

În prima parte a zilei, Dică s-a bazat la pregătire pe partea fizică, steliştii fiind înhămaţi în nişte hamuri speciale, care aveau greutăţi de 20 de kilograme la capăt, pe care trebuia să le tragă pe zone delimitate de teren. Pintilii şi Teixeira n-au forţat nici ei pentru a ajunge la capacitate maximă în cel mai scurt timp.

După masa de prânz şi odihnă, Budescu şi compania s-au întors la baza de pregătire, fără bicicletele cu care erau obişnuiţi, şi asta tot din cauza vremii.

Dică a stat cu gura pe ei, le-a dat sfaturi, le-a explicat cum e bine să ia unele decizii, iar roş-albaştrii au percutat imediat. A fost un antrenament exclusiv tactic, în care tehnicianul a încercat mai multe scheme cu care să atace startul noului sezon. 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
sexilian
sexilian  •  29 Iunie 2017, 09:14

mangalitzu e tare si cu lenea e prieten,butuci scrie pe tarla daca se bazeaza pe lenes,la tarla se lupta cel mai bine pe sub masa si pe urma la tass,pomana ingrase........si hotia te inobileaza....

blatistu49
blatistu49  •  28 Iunie 2017, 21:03

e terminat numai speranta a fost acuma e pe faras se ineaca la mal e figurant cu echipele bune merge cu CHIAJNA si VOLUNTARI

blatistu49
blatistu49  •  28 Iunie 2017, 20:38

tare trage iar se accidenteaza ciobanu ce teapa a luat cu ALI BEG

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close