FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Corespondență din Olanda » Un jucător de la FCSB face legea în vestiar: "Iese superscandal dacă nu poate face asta! Înnebunește"

Articol de - Publicat joi, 06 iulie 2017 10:13

Portarul Florin Niță a cerut să rămână singur în cameră în stagiul din Olanda, iar mijlocașul Filipe Teixeira face scandal dacă nu e lăsat să doarmă la prânz.

Nicolae Dică are în cel de-al doilea stagiu de pregătire din Olanda 27 de jucători. Fotbaliști de toate vârstele, de la 18 până la 37 de ani, iar fiecare jucător are tabieturile și ifosele lui. Dacă dimineața Enache, Stăncioiu și Ovidiu Popescu preferă să bea o cafea în restaurantul hotelului, puștii Man, Benzar sau Mihalcea se relaxează pe balconul hotelului de 4 stele din Apeldoorn.

Însă sunt și jucători care respectă la literă programul impus de Dică. Unul dintre ei este portughezul Filipe Teixeira. Surse din cadrul echipei dezvăluie în exclusivitate pentru Gazetă: "Este unul dintre cei mai conștiincioși jucători pe care îi are Steaua în lot. Dacă nu doarme în fiecare zi la prânz, după masă, înnebunește! Face superscandal, așa cum făcea și Sânmărtean. Dacă nu-l lăsai să doarmă de prânz, făcea un scandal monstru".

Un alt fotbalist extrem de calculat este portarul Florin Niță, care s-a remarcat în cele trei meciuri de verificare din acest cantonament. "Îi place să fie curățenie în cameră. Are toate lucrurile aranjate la dungă, e extrem de calculat și nu acceptă compromisuri. Zilele trecute i-a anunțat pe cei din staff să-l lase singur în cameră, pentru că Filip este dezordonat", mai spus surse din cadrul echipei. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
balauru48
balauru48  •  06 Iulie 2017, 14:16
Postat de balauru48 pe 06 Iulie 2017, 14:15

Bravo Craitoiu! Mare ziarist! Pfffffff....

Esti viitorul gsp-ului Craitoiu. Nu ca mi-ar fi rusine cu prezentul...

balauru48
balauru48  •  06 Iulie 2017, 14:15

Bravo Craitoiu! Mare ziarist! Pfffffff....

steaua1986forever
steaua1986forever  •  06 Iulie 2017, 13:12

De asta imi place mie GSP, pentru astfel de articole de presa sportiva de calitate. Sunteti cei mai buni. Felicitari.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează