FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Corespondență din Slovacia » Budescu, de nerecunoscut în cantonament! Cum s-a schimbat vedeta stelistă și cum îl imită pe Ibrahimovici

Articol de - Publicat luni, 19 iunie 2017 15:00

Constantin Budescu s-a rebranduit la FCSB, a slăbit, este printre primii la testele fizice şi încearcă să şuteze la antrenament din toate poziţiile, precum Ibrahimovici.

Budi s-a metamorfozat la noua sa echipă. A intrat repede în regimul cazon de la vicecampioana României şi după prima săptămână de antrenamente la Steaua este mai slab cu un kilogram. Se vede şi în timpul pregătirilor că este mai agil şi mult mai implicat decât în perioada Astra, acolo unde era principala amenințare pentru adversari şi unul dintre starurile fostei campioane. După rezultatele la testele fizice, Constantin Budescu este printre primii din lotul lui Nicolae Dică!

Ce i-a spus patronul

"Este foarte motivat, mai ales după discuţiile cu Gigi Becali, patronul spunându-i că la talentul lui şi cu o pregătire bună poate să devină căpitanul echipei naţionale. Budi a realizat că venirea la Steaua îl va expune şi mai mult şi vrea să arate că este cel mai bun din România pe postul său", au mărturisit sursele GSP.

6 selecţii are la naţională, unde a marcat de două or

Mijlocaşul de 28 de ani s-a integrat repede în atmosfera de la noua sa echipă, unde nu se comentează deloc la antrenamente şi nu există timp şi loc pentru vreo glumă. "Rămâne de văzut dacă îi va plăcea această atmosferă, care este mult mai rece decât cea cu care era el obişnuit la Astra, unde echipa a devenit campioană cu Marius Şumudică fiindcă totul se făcea mai relaxat", au mai comentat apropiaţii jucătorului.

Dă cum îi vine mingea!

În timpul antrenamentelor cu mingea, internaţionalul a preluat modelul Zlatan Ibrahimovici. Încearcă să şuteze din orice poziţie îi soseşte balonul, din prima, pentru a-şi regla tirul şi a găsi noi soluţii la finalizare.

Budescu a primit asigurări că va avea o mare libertate pe teren în formula ce o va folosi Nicolae Dică, de aceea fotbalistul caută acum să exerseze tot felul de scheme. În februarie 2017, site-ul oficial al UEFA îi nominaliza pe Budescu şi pe Ibrahimovici, printre alţii, pe lista celor mai interesanţi fotbalişti din primăvara Europa League. 

247
de minute a fost frecvenţa cu care Budescu a marcat în sezonul trecut în toate competiţiile. A punctat de 13 ori în 40 de partide interne şi internaţionale

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  19 Iunie 2017, 20:03

Cum adica il imita pe Ira, vorbeste la misto cu voi?

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  19 Iunie 2017, 19:49
Postat de ge0x pe 19 Iunie 2017, 17:15

Budescu e in forma, a slabit un kil ! :)))

Așa am auzit și eu, că se constipase de la sarmale.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  19 Iunie 2017, 18:57

am incredere ca in 6 luni steaua ii strica si pe Alibec si pe Budescu.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează