FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Corespondență din Slovacia » Patronul cu ofensiva, antrenorul cu defensiva » Roș-albaștrii și-au împărțit mutările la echipă

Articol de - Publicat luni, 19 iunie 2017 20:44

Discuţii, negocieri, anunţuri, "se face, nu se face", tam-tam, dar şi supersemnături pentru Liga 1. În continuare, latifundiarul din Pipera apasă pe butoane în privinţa tranzacţiilor la FCSB, chiar dacă a delimitat sferele de influenţă.  

FCSB i-a adus în această vară pe Constantin Budescu (28 de ani), pe Junior Morais (30 de ani) şi pe Ionuţ Larie (30 de ani), capricii sau mutări gândite şi dorite de patronul Gigi Becali, precum şi nişte tineri de viitor: Toma Niga, portar, 19 ani, de la Foresta Suceava, şi Paul Szecui, mijlocaş, 17 ani, de la SCM Piteşti, cu care şeful grupării a fost de acord.

Gigi Becali şi-a păstrat tutela pe mişcările de la mijloc în sus, în timp ce antrenorului Nicolae Dică, ajutat de Mihai Stoica, i-a lăsat responsabilitatea aducerii unui fundaş central.

Care urmează să fie din străinătate, este căutat un stoper din Portugalia, ce-ar trebui să fie rezolvat până când încep amicalele stagiului olandez de săptămâna viitoare.

S-a săturat de fiţele lui Teixeira

Sursele GSP afirmă că Gigi Becali este indignat de faptul că, încă o dată, Filipe Teixeira (36 de ani) şi impresarul său l-au amânat cu a-i oferi un răspuns concret, chiar şi după ce i-a mărit varianta salarială de la 15.000 de euro pe lună la 20.000 de euro.

"La Astra avea 15.000 de euro pe lună, iar pentru prelungirea contractului i s-a oferit jumătate! Ioan Niculae a spus că nu mai plăteşte decât în cazuri excepţionale 10.000 de euro pe lună, iar Gigi Becali ştie că ce-i oferă lui Filipe este maximum în Liga 1. Iar portughezii tot amână", au spus apropiaţii clubului.

"Fiecare îşi urmăreşte interesul. Aşa a fost şi cu Budescu. Eu sunt milionar, îmi văd de interesul meu, Teixeira e fotbalist, îl are pe al lui. El crede că jonglează cu ofertele. Eu vreau să-l iau şi mai aştept răspunsul lui", a comentat Becali la DigiSport.

Se-nvârt în jurul Viitorului

Dacă pe Florinel Coman (19 ani) ştie că nu-l poate lua până când Viitorul nu va juca meciurile din preliminariile Champions League, patronul Stelei trage speranţe că-l va transfera joi pe Dragoş Nedelcu (20 de ani). "Cred că miercuri îl luăm, mi s-a promis un răspuns atunci, deşi cred că mai aşteaptă şi alte oferte. Impresarul zice că joi Nedelcu va fi la Steaua, vedem", a mai spus Becali, care în urmă cu 5 zile afirma sigur pe el: "Pe unul îl luăm sigur". 

1.500.000 €şi 20 la sută dintr-un transfer ulterior oferă Gigi Becali pentru Nedelcu

"Eu sunt patronul, cel ce dă banii, e normal să-ţi aleg jucători, să-i cumpăr. Numai la noi, în România, e chestia cu antrenorul care face lista de cumpărături" Gigi Becali, patron FCSB

3.500.000 €şi 20 la sută dintr-un transfer ulterior ar da FCSB pentru Coman şi Nedelcu

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (5)
ray51
ray51  •  20 Iunie 2017, 08:41

Greu la deal. In afara banilor mai este nevoie si de ... maiestrie. Cu cine?

stelbz
stelbz  •  20 Iunie 2017, 08:23

Am mai scris zilele trecute : e clar, Teixeira nu va veni. Chiar si la aceasta varsta are promisiuni(evident ca nu din Romania) de a primi mai mult decat ofera Becali..... Greseala lui Becali s-a facut, cu el, ca nu l-a adus in anii din urma.... Totusi, si acum ar fi f. util cel putin pt. o repriza....

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  20 Iunie 2017, 07:10
Postat de poison pe 19 Iunie 2017, 22:03

Baga JJ toti bani, apoi pierde in turul 3 al UCL si in playofful EL :)))

Asta ai vazut in globul fermecat al Mamei Omida, nu?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează