FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

CORESPONDENȚĂ DIN SLOVENIA » Gest incredibil făcut de Contra în cantonament! Jucătorii au rămas mască

Articol de - Publicat sambata, 24 iunie 2017 14:57

Cosmin Contra s-a pedepsit pentru ieşirea necontrolată de la amicalul cu Osijek,1-4, după care a părăsit, vineri dimineaţă, de urgenţă, cantonamentul de la Maribor.

Ieri dimineață, echipa era la antrenament. Cosmin Contra, nicăieri! Staff-ul şi oficialii clubului au lămurit dilema, mai ales că au existat discuţii cum că "Guriţă" ar putea demisiona dacă nu i se aduc transferurile promise.

"Mama lui are probleme medicale, astfel că a trebuit să fugă de urgenţă la Timişoara pentru a fi alături de ea. Cosmin e foarte familist şi nu avea cum să nu fie alături de ea", au dezvăluit dinamoviştii. Tehnicianul de 41 de ani va ajunge, cel mai probabil, duminică la Maribor, în cantonament, și a ratat amicalul cu Lokomotiva Zagreb, din această dimineaţă, 0-1.

S-a dat exemplu

Înainte de a pleca, "Guriţă" a dat o amendă, prima în cantonament. Lui însuşi! Antrenorul s-a penalizat cu 500 de euro pentru reacţia nervoasă pe care a avut-o la meciul de pregătire cu Osijek, 1-4, în urma căruia "centralul" sloven l-a eliminat de pe bancă.

Contra a vrut să le demonstreze elevilor săi că nimeni nu este mai presus de regulamentul intern, chiar dacă a avut dreptate să reacţioneze după deciziile acestuia.

Javi i-a stors, "Jerry" cu mingea

De antrenamente s-au ocupatvineri dimineaţă Ionel Gane şi Javi Reyes. Fiind o şedinţă de pregătire în care s-a pus accent pe pregătirea fizică, ibericul a preluat din mers rolul de A1. A fost la fel de energic precum "şeful" său, Cosmin Contra.

"Jerry" a lucrat cu jucătorii cu mingea. Reyes nu a acceptat nicio abatere de la regulile echipei, cu toate că "Guriţă" nu era prezent, le-a cerut atenţie şi supunere jucătorilor la exerciţiile pe care le comanda, chiar şi atunci când unii se lăsau pe tânjală.

În tot acest timp, Ionel Dănciulescu a alergat şi a făcut abdomene pe margine, cu telefonul mobil lângă el, pentru a fi anunţat de la Bucureşti despre vreun transfer. 

"Îmi pare rău pentru situaţie, sper ca totul să fie bine. Am vorbit cu Cosmin şi înţeleg prin ce trece"
Adrian Mutu, director general Dinamo

"Programul echipei nu e afectat în niciun fel. A fost obligat să plece din cauza unor probleme personale"
Ionel Dănciulescu, director sportiv Dinamo

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
suzana2a
suzana2a  •  24 Iunie 2017, 21:45

Doar Dinamo Bucuresti conteaza!! Mai ales cand e scris cu trupuri de stelisti....

1327751140655527
Decebal Dinu  •  24 Iunie 2017, 19:31

Cu cati de "i" se scrie "sa fi la Dinamo", ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

352061698522614
Mihai Tudose  •  24 Iunie 2017, 18:55

Vezi toate comentariile (24)
Comentează