FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Corespondență din Slovenia » INTERVIU. Contra, despre marele avantaj al lui Dinamo: "Vă rog, nu ne băgați în seamă!"

Articol de - Publicat marti, 27 iunie 2017 13:32

Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, mizează pe faptul că echipa sa va fi considerată outsiderul campionatului ce poate furniza marea surpriză. 

- Domnule Contra, începe mercato la Dinamo?
- Sunt pe vine transferurile. Suntem aproape de a aduce mai mulţi jucători. Vreau calitate şi vom aduce. Vorbesc permanent cu şefii. Oricum, nu sunt mulţumit pe deplin, trebuie să ne întărim foarte bine. Dar sunt şi liniştit, sunt sigur că vor veni fotbaliștii care ne trebuie.

- De ce nu s-au făcut achiziții până acum?
- N-au vrut să vină! Mulţi te refuză sau îţi cer timp de gândire, după care pică tot. Şi e greu să iei alţi jucători la negocieri, să-i convingi să vină în România la început de mercato.

"Vom aduce jucători de nivelul lui Salomao. V-am mai zis, eu am încredere în ceea ce aduc, consider că am ochi şi ştiu ce potenţial au" Cosmin Contra, antrenor Dinamo

- Ce mai căutaţi?
- După Salamao, care sper să fie în regulă şi în care eu cred tare mult, aş mai vrea un fundaş central, un mijlocaş central, poate un vârf sau un jucător de bandă.

- Vă îngrijorează amicalele? Două meciuri, două eşecuri.
- Importante sunt partidele care se joacă pe puncte sau pe accederea în cupele europene.

"FCB, FCSB, CSU, CFR"

- Gigi Becali spune că Steaua e campioană, alţi specialişti afirmă că CFR va lua titlul. Dinamo?
- Să nu ne ia în serios, să considere că suntem outsiderii campionatului, mie îmi convine foarte tare această poziţie! Să se vorbească de FCB, FCSB, CFR, Craiova şi alţii. Nu băgaţi în seamă Dinamo, îmi convine!

"Începem campionatul pe 15 iulie, la 40 de grade Celsius afară... Nu reuşim să preluăm sistemul competiţional al ţărilor superdezvoltate. A fost o decizie bună eliminarea Cupei Ligii!"
Cosmin Contra, antrenor Dinamo


- Dacă va veni o ofertă de nerefuzat din străinătate, ce veţi face?

- Depinde ce înseamnă "de nerefuzat". Eu mă gândesc la Dinamo, la amicale, la pregătiri.

60.000 €este clauza de reziliere a contractului lui Contra cu Dinamo

"Nu putem, dar nici nu vrem să plătim un milion de euro pe un fotbalist! Vom vedea în campionat cine a făcut cele mai reuşite transferuri"Adrian Mutu, director general Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
896192190498051
Adi Mitrea  •  27 Iunie 2017, 17:01
Postat de John Milne pe 27 Iunie 2017, 15:28

Nu va baga nimeni in seama oricum . Stai linistit .

Uita te in oglinda si vezi eșecul.fcsb a ratat tot.iar DINAMO va umilit.Stiu ca te doare.si ma simt bine sa stiu ca te simti umilit.

1425838917717550
John Milne  •  27 Iunie 2017, 15:28

Nu va baga nimeni in seama oricum . Stai linistit .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează