FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Corespondență din Turcia // Hagi dă detalii despre negocierile pentru Ianis: "Vrem căpitanul înapoi" » Ce spune despre Galatasaray și Terim: "Când vom fi împreună o să recucerim Europa iar"

Articol de , - Publicat duminica, 14 ianuarie 2018 12:25

Viitorul şi Galatasaray împart acelaşi hotel din Antalya, iar astăzi, de la ora 16:00, este meciul amical dintre cele două.

Gică Hagi a susținut o conferință de presă înainte de meci și a vorbit despre revenirea lui Ianis Hagi de la Fiorentina, despre reîntâlnirea cu Fatih Terim și despre meciul cu Galatasaray.

"Suntem în discuţii cu Fiorentina pentru Ianis și sper să ajungem la un acord, fiecare parte e pe un drum bun. Italienii l-au lăsat până pe 17 ianuarie să se antreneze şi să joace pentru Viitorul. Ne dorim să ne luăm căpitanul înapoi! A fost liderul echipei și încă e tânăr.

Nu poţi refuza un amical cu Galata, e o experienţă extraordinară, o echipă cu nume mari. A fost ideea Galatei, a cuiva de acolo, ni s-a propus şi-am acceptat imediat. Am stat sâmbătă seară cu Fatih Terim, am depănat amintiri, cunoaşte casa lui Galatasaray foarte bine, astfel că va avea succes. Când vom fi împreună, o să recucerim Europa iar! Asta ca o glumă. Dar gândurile mele sunt la clubul pe care îl am", a declarat Gică Hagi la conferința de presă.

Citește și: Gică Hagi spune nu! Anunț categoric făcut despre vedeta de la Viitorul 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  15 Ianuarie 2018, 00:25

.....”Ne dorim să ne luăm căpitanul înapoi! A fost liderul echipei și încă e tânăr.....” !!!!???? Te crucești cât tupeu are bâlbâitul !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează