FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

CORESPONDENȚĂ DIN TURCIA » Ionuț Larie și-a pus dorința pentru a 31-a aniversare: "Îmbătrânesc şi vreau neapărat să iau campionatul cu Steaua!"

Articol de - Publicat luni, 15 ianuarie 2018 19:00

Ionuț Larie ştie ce dorinţă are la împlinirea a 31 de ani. Spune că preferă titlul în detrimentul Europei şi mărturiseşte că poate da randament chiar dacă nu e prima opţiune în defensivă.

Iniţial, în momentul în care a fost adus vara trecută la Steaua, Ionuţ Larie trebuia să facă pereche în defensivă alături de Mihai Bălaşa. Sosirea şi implementarea sârbului Bogdan Planici l-a pus pe fotbalistul care face mâine 31 de ani în poziţie de rezervă, însă Larie a continuat să fie omul la care se apelează în momentele dificile.

Jucătorul venit de la CFR Cluj a dezvăluit ce visuri vrea să-şi îndeplinească în 2018 şi cum resimte lupta pentru titlu cu fosta echipă la care a evoluat vreme de 4 ani.

Iată cele mai interesante declarații: 

  • "De aceea i spune cantonament de pregătire, să fie mai greu! Dar o să ne fie mai uşor la primăvară. Sunt antrenamente dificile, dar fără a se întrece limita. Nu s-a plâns nimeni, nu s-a oprit nimeni de la pregătiri"
  • "Ziua de naştere o prind doar în cantonamente. Am o ambiţie în plus nu pentru ca să mă răzbun pe foştii colegi de la Cluj, ci pentru că tot vine ziua mea şi îmbătrânesc şi n-am câştigat niciun campionat. Am luat Cupa României cu CFR în 2016, iar sentimentul învingătorului este de nedescris"
  • "Nu sunt bătrân, dar fac 31 de ani. E o vârstă. Dacă ar fi să aleg între campionat şi Europa, aş alege Liga 1 fiindcă e important să fii campion. În Europa League eu zic că ne-am comportat onorabil, campionatul cred că este principalul obiectiv"
  • "Planici şi Bălaşa au demonstrat că sunt foarte buni, însă timpul a arătat că echipa are nevoie de toţi cei 25 de jucători din lot. Dacă nu sunt prima opţiune a antrenorului înţeleg, însă sunt multe meciuri în campionat şi în Cupă, iar eu îmi aştept şansa. Cu siguranţă o voi avea"
  • "Şi dacă mai vine vreun fundaş nu e nicio problemă. Dacă ar veni Găman, ar fi dorit pentru că e valoros. Nu mi-e teamă de nimeni în privinţa concurenţei"
  • "Încă nu suntem pregătiţi de startul oficial, dar vom fi după amicale. Antrenorii vor şti să ne aducă la nivel maxim încă de la meciul cu Mediaş. Şi-n prima parte a campionatului am avut viaţă grea, şi cu Juventus, şi cu Voluntari, aşa că nu e vreo diferenţă cu CFR Cluj sau cu Dinamo"
  • "Lazio e favorită, e mai valoroasă, dar ne vom juca şansa şi vom ieşi cu capul sus. Immobile e cel mai periculos adversar, mai sunt şi alţii"
  • "Ştefan Radu e un superprofesionist, l-am avut coleg şi la lotul de tineret, am numai cuvinte de laudă şi-mi pare rău că nu este la naţională"
  • "Nu mă interesează ce e acum la CFR Cluj, sunt fericit la Steaua. Zâmbim şi la masă, atmosfera e foarte bună, suntem o mare familie. În Spania o să fie şi mai bine că vom folosi şi mai mult mingea"
  • "Presiunea e mai mare la Steaua. La CFR Cluj am prins clubul în insolvenţă, nu conta dacă termini pe 2 sau pe 3, că tot nu jucai în Europa"
  • "Nu mă interesează cine mai e la CFR Cluj, dar am lăsat un prieten acolo, Bilel Omrani, iar el e foarte important pentru acea echipă. L-aş fi vrut aici, la Steaua, însă avem doi atacanţi foarte buni, şi Denis, şi "Bizonul", care sunt cel puţin la aceeaşi valoare cu Omrani"
  • "Poate să ajungă oricine în play-off, inclusiv Dinamo".

100.000 €a luat Ionuţ Larie în vară, la semnătură, când a venit gratis la Steaua de la CFR Cluj

22 de meciuri a prins fundaşul în sezonul de toamnă, când a şi marcat un gol: are 14 partide în Liga 1, 2 în Cupa României şi 6 în Europa

121 de partide
a strâns Larie pentru CFR Cluj în toate competiţiile, marcând de 5 ori pentru ardeleni

"O zi aici înseamnă antrenament, odihnă, antrenament, iar seara vorbesc cu cei dragi. Sau mă uit la un serial" Ionuț Larie 

"Îmi ştiu defectele, dar prin poziţionare cred că mai reduc din ele. V-am zis, sunt conştient de ceea ce pot" Ionuț Larie

"Am văzut amicalul Viitorului cu Galatasaray, fosta mea echipă mi-a lăsat o impresie pozitivă, a reuşit să ţină piept turcilor. Mă bucur că Ianis a revenit şi a jucat bine" Ionuț Larie

"Nu mă mai gândesc la naţională, am deja o vârstă. Dacă n-am fost convocat când aveam 27-28 de ani şi aveam o formă mai bună, nu are cum să mă mai cheme acum" Ionuț Larie

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ss.lazio
ss.lazio  •  15 Ianuarie 2018, 22:31

Asta.i ca.n bancul cu evreul, loteria și Dumnezeu.. PAI TRANSFERA-TE LA STEAUA BAI LARIE DACA VREI TITLUL CU EI! (deși mai sunt 3 ani până promovati in L1)

aius
aius  •  15 Ianuarie 2018, 20:01

Succes ,dar mai trebuie sa astepti 4-5 ani,Steaua e doar in liga a 4-a !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează