FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Corespondență GSP din Cipru » VIDEO 3 jucători se luptă să-l impresioneze pe Miriuță. Cine trage să devină noul Clau-gol

foto: Ionuț Iordache (GSP)
foto: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de - Publicat vineri, 19 ianuarie 2018 13:09

Portarul Jaime Penedo, 36 de ani, va ajunge în această după-amiază în cantonamentul lui Dinamo, cu 11 zile întârziere. 

Astfel, la antrenamentele din Limassol, Cipru, cei trei portari ai lui Dinamo,  Brănescu, Muțiu și Eșanu, trag tare pentru a-l impresiona pe antrenorul Vasile Miriuță.

Citește și: Nu-l iartă pe Penedo! Atac fără menajamente la portarul lui Dinamo: "Proștii vin din prima zi, alții stau la plajă. Brănescu să fie titular!"

Hanca, pe urmele lui Clau-gol

Sergiu Hanca, mijlocașul "câinilor" este specialistul fazelor fixe de la Dinamo, și visează să atingă măiestria lui Claudiu Niculescu. La antrenamentul de azi a încercat să marcheze direct din corner, dar mingea a lovit bara transversală.

 

 
Antrenament Dinamo

VIDEO Trag tare pentru un post de titular! 3 jucători se luptă să-l impresioneze pe Miriuță ----->>>> http://bit.ly/2mRadAl

Posted by Gazeta Sporturilor on 19 Ianuarie 2018

 

Dinamoviștii joacă azi primul amical, de la ora 16:00, cu Aris Limassol, iar înainte de meci, jucătorii au făcut un antrenament dur. Partida Dinamo - Aris Limassol nu e televizată, dar va fi liveTEXT peGSP.ro. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  19 Ianuarie 2018, 15:23
Postat de risc_mix pe 19 Ianuarie 2018, 14:35

Mă fraților, voi nu dați niciun test când vă angajază ăștia ca jurnaliști? Păi cu să scrii mă ,,mijlocașul câinilor este specialistul fixe”? Sau ,,visează să atingă la măestria lui Cl. Niculescu”. Doamne, Dumnezeule!

astia sunt culesi de prin statiile de metrou..de pe la adaposturi. majoritatea nici macar nu se semneaza ca daca ai eticheta ca lucrezi la gsp te-ai compromis pe viata. aia care impachetaeza peste la pescarii sunt revoltati ca au ajuns sa fie comparati cu ei. au si ei o demnitate, impacheteaza peste...

gametable08
gametable08  •  19 Ianuarie 2018, 14:38

CE antrenamente de idioti au astia.saracul portar a plecat cu poarta cu tot s -a accidentat.Branescu se chinuie isi rupe umarul si Penedo sta la plaja si parca vad ca intra si titular.

risc_mix
risc_mix  •  19 Ianuarie 2018, 14:35

Mă fraților, voi nu dați niciun test când vă angajază ăștia ca jurnaliști? Păi cu să scrii mă ,,mijlocașul câinilor este specialistul fixe”? Sau ,,visează să atingă la măestria lui Cl. Niculescu”. Doamne, Dumnezeule!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează