FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

CORESPONDENȚĂ GSP DIN SLOVACIA // VIDEO + FOTO Antrenament extenuant comandat de Dică » Doi fotbaliști luați în vizor de antrenor pentru că nu efectuau corect exercițiile

FOTO: Alex Nicodim +19   FOTO
FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat miercuri, 14 iunie 2017 13:48

Jucătorii steliști trag tare în Slovacia, în primul cantonament din această vară, iar Ionuț Larie și Constantin Budescu, cele mai recente achziții ale steliștilor s-au antrenat cot la cot cu noii colegi.

Antrenorul Nicolae Dică vrea ca elevii săi să fie în cea mai bună formă pentru noul sezon și îi pune pe aceștia la antrenamente dure.

La primul antrenament al zilei, Dică i-a pus pe jucători să facă mai multe exerciții cu benzile elastice, dorind un antrenament fizic intens și extenuant pentru jucători.

El s-a implicat de multe ori, corectând mai multe poziții greșite ale fotbaliștilor. Antrenorul stătea în centrul jucătorilor și urmărea atent fiecare mișcare. Când vedea că un stelist nu execută cum trebuie exercițiul, se ducea lângă el și îi explica ce nu e bine, așa cum s-a întâmplat în cazurile lui Budescu și Ovidiu Popescu. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
arsenie_b
arsenie_b  •  14 Iunie 2017, 15:21

Bine Dica! Avem incredere in tine! Tu ai creier si esti baiat modest, nu fudul si increzut ca finul Mirel. Bafta! Sunt sigur ca vei reusi

gazistu
gazistu  •  14 Iunie 2017, 15:18

un puturos si Budescu asta, deaia are burta aia de beutor de bere, si nu de fotbalist

Vezi toate comentariile (2)
Comentează