FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

CORESPONDENȚĂ GSP DIN SLOVENIA // FOTO Dinamo își umflă mușchii » Javi Reyes i-a luat tare pe "câini" » Doi jucători au acuzat probleme

FOTO: Alex Nicodim +17   FOTO
FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat vineri, 23 iunie 2017 15:29

Javi Reyes, preparatorul fizic al lui Dinamo, a condus antrenamentul de azi, după ce Cosmin Contra a fost nevoit să vină de urgență în România. (Vezi detalii)

Spaniolul i-a luat tare pe jucători și i-a supus unor antrenamente extrem de dure și solicitante.

Fotbaliștii au fost puși să facă mai multe serii de exerciții cu greutăți în spate, iar la final au jucat o miuță. Valentin Costache și Mihai Popescu au terminat antrenamentul cu gheață pe genunchi.

La finalul antrenamentului, toți jucătorii au rămas pentru a face mai multe flotări și abdomene. De la antrenament au lipsit Rivaldinho și Bawab, care încă se refac după accidentările suferite zilele trecute.

Dinamo va juca mâine un amical cu croații de la Lokomotiva Zagreb, de la ora 11:00, ora României.

 

Save

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
lapusneanul
lapusneanul  •  23 Iunie 2017, 17:24
Postat de steaua1986forever pe 23 Iunie 2017, 16:09

In Romania exista un singur ziar de sport din pacate. Restul sunt blogg-uri. Sigur, nici la singurul ziar de sport nu sunt articole de calitate, ba dimpotriva, dar macar astia mai si au ziar pe hartie, nu sunt bloggeri numai ca 'ceilalti'. E o diferenta foarte mare.

astia sunt cei mai tari :) de exemplu jurnalistul apostol a inventat teleportarea, are corespondente si din slovenia si din slovacia :)....plus au patentat stirea minune..."sursele gsp spun ca"..... daca x se intalneste cu y la un restaurant, sursele gsp stiu ce au discutat cei doi ..hahaha...cand o sa vad ca un jurnalist isi facea mea culpa dupa ce a dat o stire falsa putem sa discutam de profesionalism...alt exemplu, dau o stire ca patronul x vrea sa-l transfere pe jucatorul y, jurnalistul o baga imediat pe aia....cum va arata echipa z....si deja avem inclus in echipa transferuri care nu s-au facut :)....toata presa sportiva din romania e jalnica ...

samuiel_cj
samuiel_cj  •  23 Iunie 2017, 16:08
Postat de unico_biancorossi pe 23 Iunie 2017, 15:44

asa sunt antrenamentele din orice cantonament. stirea este inutila. luati exemplu de la Prosport : ei scriu mult mai putin, dar scriu articole, nu asa zise stiri, multe inutile sau false.

Serios? Asa e in orice cantonament? Eu nu imi amintesc sa mai fi vazut jucatori in ghivece cu pamant de flori, tragand de trx-uri legate in copaci sau alunecand in panta. Cred ca sunt metode brevetate de dinamo care ii vor ajuta cu siguranta sa castige din nou cupa ligii

steaua1986forever
steaua1986forever  •  23 Iunie 2017, 16:09
Postat de iosif_vs pe 23 Iunie 2017, 15:53

Sa ajungi sa lauzi prosportul, asta e chiar culmea :))))))) sigur, aia nu fac atat de mult misto de dinamo, dar asta nu ii transforma in mari ziaristi :))))

In Romania exista un singur ziar de sport din pacate. Restul sunt blogg-uri. Sigur, nici la singurul ziar de sport nu sunt articole de calitate, ba dimpotriva, dar macar astia mai si au ziar pe hartie, nu sunt bloggeri numai ca 'ceilalti'. E o diferenta foarte mare.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close