FOTBAL  »  Superliga  »  CANTONAMENT

Corespondență GSP din Turcia » Cantonamentul FCSB - crema cremelor, un sfert din achizițiile "câinilor!" Roș-albaștrii folosesc tehnologie de ultimă oră, precum Ronaldo

foto: Raed Krishan +2   FOTO
foto: Raed Krishan

Articol de , - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2018 14:02

După ratarea a două campionate consecutive, steliştii au început antrenamentele tari din primele zile ale lui 2018 pe muzica fanilor turci. 

Steliştii au început munca de ieri în Turcia. Campionatul debutează în mai puţin de-o lună, roş-albaştrii se aşteaptă să fie programaţi pentru meciul de la Mediaş chiar pe 3 februarie, astfel că Nicolae Dică a eliminat timpii morţi de stat prin ţară şi şi-a dus elevii în tradiţionalul cantonament din Antalya. Are de recuperat 2 puncte de liderul CFR Cluj, plus "dubla" de foc cu Lazio din "16-imile" Europa League.

Prima zi de antrenamente:

- Alibec caută stilul slim fit, spun cei din anturajul său, rămâne de văzut dacă va regăsi şi golul. Foştii colegi îl laudă şi-i deplâng soarta, dar atacantul plătit cu 20.000 de euro pe lună trebuie să regăsească golul fiindcă nu s-a mai întâlnit cu el în campionat de pe 13 mai 2017, când a dat o "dublă" cu CS U Craiova!
- Budescu şi Teixeira s-au pregătit aseară separat, diverse exerciţii de motricitate, după ce dimineaţa au făcut cu echipa.
- Nick nu-i forţează pe fotbaliştii importanţi ce revin după accidentări, vrea ca aceştia să reintre treptat în programul echipei.
- Bălaşa, Pintilii, Planici, Benzar, Tănase şi Coman s-au antrenat separat la sala de forţă, după care au fost spectatori de lux, de la balcon, la amicalul pe care campioana Turciei, Beşiktaş, l-a susţinut în compania olandezilor de la Den Haag.

Şedinţa de pregătire de aseară a steliştilor s-a desfăşurat în imediata apropiere a terenului pe care "vulturii" jucau în meciul ce a ridicat pulsul înfocaţilor suporteri ai lui BJK. De fapt, roş-albaştrii s-au pregătit pe fondul melodiilor cântate de fani, câţiva dintre aceştia aprinzând torţe, care i-au făcut pe elevii lui Dică să se simtă ca la Derby de România. 


COMPARAŢIE: cantonamentul Stelei, un sfert din achiziţiile "câinilor"

Roş-albaştrii investesc şi atunci când vine vorba de pregătirile formaţiei lui Gigi Becali. Cantonamentul de la Gloria Sports Arena i-a costat în jur de 70.000 de euro pe stelişti, sumă ce reprezintă un sfert din cea investită de rivalii de la Dinamo în transferurile pe bani din 2014 până în prezent! Vicecampionii vor sta în Antalya până pe 18 ianuarie, după care mai merg într-un stagiu în Andaluzia, în timp ce "câinii" au un singur cantonament în Cipru, la Limassol.

2goluri, ambele în cupele europene, a reuşit Alibec în sezonul de toamnă în 7 meciuri. În rest, 12 meciuri în Liga 1 fără gol marcat

Crema cremelor în cantonament: 

- icelab, crioterapie la -110 grade Celsius, aparat ca acela al lui Cristiano Ronaldo din colecţia personală, "BodPod", o capsulă specială iar în 5 minute se poate oferi rezultatul exact al grăsimii corpului, piscină rabatabilă
- laborator medical unde se pot efectua teste complete, iar răspunsul vine în 24 de ore.
- sală de forţă mai mare şi mai bine dotată decât cea de la St. George's Park, unde are baza naţionala Angliei
- diverse aparate recent apărute pe piaţă, precum "speed court" şi din gama cross fit. Dinamometru isokinetic, verifică forţa muşchilor şi se compară rezistenţa pentru diverse grupe de muşchi. O pistă galbenă ce măsoară presiunea picioarelor. Pe laptop se observă dacă ai probleme medicale şi se recomandă apoi un anumit tip de gheată.
- două terenuri pentru fotbal, saună cu dotări anticutremur, centre acvatice outdoor şi indoor şi săli şi terenuri pentru diverse alte ramuri sportive.

50de milioane de euro a costat complexul "Gloria Sports Arena", unde se antrenează acum Steaua, care a mai fost aici în 2016

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
bogat
bogat  •  10 Ianuarie 2018, 22:24

Umor de santier si comparat mere cu pere. Daca e sa comparati Fcsb si Dinamo, atunci faceti comparatia corect, respectiv cat costa cantonamentul fiecareia. Altfel toata lumea stie cat de putin a dat Negoita pe transferuri, nugetul de transferuri de la Dinamo se compara cu echipe gen Voluntari sau Chiajna iar Fcsb a dat pe achizitii cam cat vreo 10 echipe din Liga 1. Dar suprinzator, desi Fcsb are bani, presa samd, a reusit s-o cam ia pe carca de la saracii astia de dinamovisti si a pierdut campionatul in lupta cu echipele nimanui Viitorul si Astra. Drept urmare le-a cumparat in bloc jucatorii. Insa culmea ghinionului, si-a revenit CFR intre timp si tare mi-e ca iar iese Fcsb vicecampioana. Cu toti banii aruncati de cioban.

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  10 Ianuarie 2018, 17:25
Postat de poison pe 10 Ianuarie 2018, 14:48

O fac din interes financiar (de rating). Peste 3 ani, cand glorioasa Steaua Bucuresti va promova in Liga 1, se vor dezice de porcaria numita FC FCSB si de ciobanul infractor. Clepsidra e intoarsa pentru aceasta *** *** din Mogosoaia, Football Club Ef-Si-Es-Bi!

Ce va mai ofticati ca banii lui becali sunt cheltuiti pe cantonamente in loc sa-i dea (ca inainte) la peluze sa aiba si ei bani de bautura si lanturi!!! Pa, a zburat puiul cu ata, ati tras suficienti bani de la ciobani atatia ani, acum sunteti contra lui, ca de, nu va mai finanteaza. "Adevaratii stelisti" care nu au cumparat un bilet de meci toata viata lor sunt cei mai reprezentativi suporteri ai Stelei. Rusnica!!!

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  10 Ianuarie 2018, 17:22
Postat de adyy25 pe 10 Ianuarie 2018, 15:21

Tare asta cu investitia lui Dinamo :)))). Bineinteles ca pe caini ii deranjeaza asta dar ce sa-i faci daca asta e adevarul? Copos era.....de 10 ori mai putin zgarcit decat Negoita.

Pai o sa se duca si rinam0 acolo langa *** si acs regal, pardon, talpan

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează