FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Corespondență GSP din Turcia » GALERIE FOTO + VIDEO Surpriză la antrenamentul de azi al FCSB-ului: pe cine s-a bazat Dică

FOTO: Raed Krishan +25   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat joi, 11 ianuarie 2018 10:44

FCSB a avut în această dimineață o nouă sesiune de antrenamente la Belek, acolo unde efectuează primul cantonament al iernii. 

La pregătire au luat parte pentru prima oară în această iarnă și jucătorii care s-au confruntat în ultima perioadă cu diverse accidentări. 

Este vorba de Mihai Bălașa, Mihai Pintilii, Romario Benzar, Florin Tănase și Florinel Coman, care s-au pregătit normal alături de colegii lor. 

 
Surpriză mare la antenamentul de azi al FCSB-ului

GALERIE FOTO Surpriză mare la antenamentul de azi al FCSB-ului: http://bit.ly/2qS6EPs

Posted by Gazeta Sporturilor on 11 Ianuarie 2018

La antrenamentul din această dimineață, cantonamentul steliștilor a fos vizitat din nou de oameni din staff-ul naționalei. De data aceasta, secunzii Jerry Gane și Leo Toader au fost prezenți la antrenament (detalii, aici). 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  11 Ianuarie 2018, 22:50

Articol de — Eduard Apostol, Raed Krishan (foto) Joi, 11 Ianuarie, 10:44.................................Doi din ”zugravii de casă” ai fcsb ! Lipsesc Crăițoiu și Vrînceanu care probabil vor însoți echipa în al doilea cantonament !! ***, ca să scrie cu spor !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  11 Ianuarie 2018, 14:59

din imagini se observa limpede ca puturosii lotului sunt tinerii proveniti de la Viitorul

955666621130438
Scarlat Marian  •  11 Ianuarie 2018, 14:13

sunt la inceput. inca nu a inceput greul

Vezi toate comentariile (6)
Comentează