FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Corespondență GSP din Turcia // Transformare incredibilă pentru "grăsuțul" din lotul FCSB-ului: modificarea radicală cu care și-a uimit staff-ul în cantonament

Budescu vrea să repete în 2018 anul extraordinar pentru el din 2017 // FOTO: Raed Krishan
Budescu vrea să repete în 2018 anul extraordinar pentru el din 2017 // FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 11 ianuarie 2018 09:08

Constantin Budescu a renunţat, la 28 de ani, la vechile obiceiuri nesănătoase pentru fotbal şi a efectuat un program special de menţinere în vacanţa de iarnă.

Constantin Budescu a fost premiat drept cel mai bun fotbalist român în 2017 în ancheta Gazetei Sporturilor, aceasta după ce în urmă cu 4 ani era luat peste picior de fostul său patron de la Astra, Ioan Niculae, pentru pofta sa de mâncare și dezinteresul față de pregătire.

Fotbalistul care este așteptat să devină un lider şi la echipa naţională a ajuns acum să pună accentul pe pregătirea fizică, să se dedice antrenamentelor, inclusiv cele suplimentare din vacanţă sau din afara programului echipei, iar steliştii sunt impresionaţi. Gigi Becali îl laudă peste tot când apare în emisiunile sportive, cel poreclit cândva "Sărmăluţă" eliminând deja multe kilograme suplimentare, abordând un stil de viaţă sănătos.

Budi s-a pregătit şi-n vacanţă, este dedicat şi la antrenamentele din Antalya, iar din punct de vedere fizic stă mai bine ca niciodată. Şi acasă, atunci când nu stă cu familia, soţii Budescu având doi copii, Costin alocă timp suplimentar pregătirii. Merge şi se antrenează la sala cantonamentului din Berceni. Şi în Antalya mai bagă în plus. Bonus: respectă fără fiţe meniul impus de staff-ul tehnic, evitând mâncărurile grele sau prăjiturile.

"Când mănânci prea mult, ţi se umple stomacul, s-o lase mai uşor cu mesele! E jucător de fotbal în sală. Dacă învaţă că esenţa vieţii nu stă în friptură şi sarmale, va ajunge mare"
Ioan Niculae, patron Astra, în 2014

"Budescu e numărul 1. S-a antrenat separat în vacanţă. Venea voluntar la bază aproape în fiecare zi, erau vreo 3-4 jucători şi făceau antrenamente. Budescu este la greutatea optimă"
Gigi Becali, patron FCSB, pentru News.ro

Cât mai are de slăbit Alibec

Alibec s-a pus cu burta pe fotbal şi are de gând să fie goleadorul ce i-a sucit minţile lui Gigi Becali, care a plătit 2 milioane de euro ca să-l ia de la Astra.

"Trebuie să scadă până la 90 de kilograme. Are 94,5 acum, avea 98 de kilograme când a ajuns la Steaua. Scade în fiecare zi. Problema la Denis e că el nu e de vină niciodată. Dacă altul dă gol, a dat gol din nimereală, dacă a dat el gol, a dat gol de geniu", i-a făcut portretul Becali la news.ro.

2.300.000 €este cota lui Budescu pe transfermarkt, cea mai mare dintre fotbaliştii Ligii 1

8 goluri
7 assist-uri a reuşit Budi în 20 de meciuri pentru Steaua în toamnă

2 goluri
are Budescu la naţională în 4 meciuri cu Contra antrenor, "Guriţă" convocându-l de fiecare dată

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  11 Ianuarie 2018, 14:54

Budescu este un fotbalist ghinionist. Sper din tot sufletul ca, ajuns la forma aceasta, sa nu se confrunte cu o accidentare serioasa. Acesta este filmul in care a jucat pana acum...

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  11 Ianuarie 2018, 12:13
Postat de gicab pe 11 Ianuarie 2018, 11:01

Un articol foarte greu de citit... ***?

De ce, tot ce are mai mult de doua randuri e prea greu pentru tine? Relax!

gicab
gicab  •  11 Ianuarie 2018, 11:01

Un articol foarte greu de citit... ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează