FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - PANDURII 1-3

Cornel Dinu a comentat în stilul caracteristic ieșirea nervoasă a lui Hagi de la finalul meciului cu Pandurii: "Îmi aduce aminte de Coșbuc"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 martie 2016 09:51

Maniera de arbitraj a lui Adrian Cojocaru de la partida Viitorul - Pandurii (1-3) l-a enervat pe Hagi, care l-a criticat dur pe "fluieraș".

În minutul 82 Hagi a acuzat că a avut penalty la o intrare imprudentă a lui Grecu la Nicoliță, însă Cojocaru a lăsat jocul să continue.

Cornel Dinu a comentat acuzele lui Hagi de după meci în stilul deja consacrat.

"Îmi aduce aminte de un vers din Coșbuc. «Sunt greu de pornit, dar dacă pornesc sunt greu de oprit». E și cazul lui Hagi! El este un băiat liniștit, foarte civilizat, dar are și momente în care erupe și sunt rupte de realitate.

Este teribil de important pentru un antrenor care se respectă și vedeți că marii antrenori au această captacitate de a nu se pronunța după meci", a explicat "Mister" conform DolceSport.

Poezia la care face referie Cornel Dinu se numește Nunta Zamfirei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
whiteredarad
whiteredarad  •  02 Martie 2016, 17:06

Cornel Dinu imbatraneste urat ! Nu ma refer la aspectul sau fizic, desi fata ii tradeaza placerile tineretii, ci la faptul ca jigneste, fara motiv cam pe oricine. hagi are dreptate, la 1-2, pe final a fost privat de un penalty de manulal. Poate l-ar fi ratat ,dar asta nu-l priveste pe Dinu. Ah, Doamne Kosice remember ?

kilimanjaro
kilimanjaro  •  02 Martie 2016, 15:57

hagi, foarte civilizat ? hahahahahahaha.... E si asta o moda de a lingusi pe cineva. hagi e la fel de civilizat cat poate fi un biet om fara scoala, fara onaore si fara educatie :))))))

bumix
bumix  •  02 Martie 2016, 15:57

TU -MI ADUCI AMINTE DE BATOR DIN FEFELEAGA ,CAM ASA JUCAI TU FOTBAL ,MI-AR FI RUSINE SA MAI VORBESC DE ALTII,si mai ales de hagi

Vezi toate comentariile (9)
Comentează