FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cornel Dinu a dat cărțile pe față! De ce a semnat Marica cu Steaua și comparația incredibilă pe care o face: "Ar putea fi ca Suarez"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 februarie 2016 17:47

Cornel Dinu a vorbit ce a discutat cu Ciprian Marica înainte ca acesta să semneze cu Steaua. Oficialul dinamovist e convins că atacantul ar putea marca mult mai mult dacă ar avea un pasator bun în echipă.

"Mi-a spus că Getafe nu poate să-l ia. I-am spus: „Alege tu, important e să joci şi să intri în calcul pentru echipa naţională.” Eu l-am promovat la Dinamo în primul rând pentru calităţile sale fizice şi pentru forţa de pătrundere, mai puţin pentru calitatea tehnică.

Marica e un jucător dependent de servanţii pe care îi are în linia de mijloc.

Nu e un jucător care să inventeze ceva. Dacă ar fi un Messi în echipă, el ar putea să devină un Suarez. E un atacant care trebuie să primească mingea pe spaţii”, a spus Dinu la Dolce.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (63)
zizu
zizu  •  17 Februarie 2016, 07:26

deci singura concluzie ,dupa atat bla bla bla fara rost,acum ,aici mai inainte e ca marica nu e destul de barbat ca sa si asume propriile decizii si inpins de la spate de prodani....a vrut sa arunce vina in spinarea altuia ptr a scapa el! asta e LASITATE,PERVERSITATE...intocmai cum fac prodanii

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  17 Februarie 2016, 01:23

IN FAPT.. MIZERIA IN CARE SE SCALDA ROMANIA SE DATOREAZA IN PRIMUL RAND....ASA NUMITELOR ..-ELITE- AKA TOATE *** CARE CRED CA DACA AU CITIT 10 CARTI MAI MULT CA GHITA CIOBANUL ARE DREPTUL SA HOTARASCA SOARTA INTREGULUI POPOR..VADIM..DINU.. BOMBONEL..ETC NISTE .. ***..RETINETI..CEI MAI MARI OAMENI DE STAT DIN ISTORIE AU FOST..PATRIOTI SI OAMENI DE ACTIUNE..INDIFERENT DE CATE CARTI AU CITIT...VLAD TEPES..STEFAN CEL MARE..MIHAI VITEAZUL..CUZA.. ETC.. SIKTIR..-TELECTUALILOR- DE NET SAU CARE AU CITIT MAI MULT DE 100 DE CARTI..STATI IN BANCA VOASTRA..N AVETI VOCATIE DE LIDERI SI NU SUNTETI...PATRIOTI..SUNTETI DOAR LIBIDINOSI..VA MISCATI DUPA CUM VA DICTEAZA BUZUNARUL..ATAT..EXEMPLE? SUTE

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  17 Februarie 2016, 01:06
Postat de Robin Gene pe 16 Februarie 2016, 23:38

Asa cum am mai spus ,pe internet au acces toti .....nu stiu cum sa ii mai numesc.Nu poti sa te exprimi in halul acesta la adresa unui om care a insemnat ceva in sportul romanesc.***?.

YO SPRE DEOSEBIRE DE 99 LA SUTA DINTRE ROMANI.. N AM DAT SPAGA IN VIATA MEA..N AM LUAT SPAGA.. JUDEC OMUL DUPA FAPTELE LUI NU DUPA CE AIUREAZA MEDIA SAU PRO HOSTII.. DI PI NET. IN CAZUL ASTA ESTI.. LA FEL CA IDOLUL TAU.. O NULITATE... KKK// 10 FAPTE BUNE NU SCUZA SI NU IARTA O ..CRIMA.. CEEA CE A FACUT NEA CORNELUSH VINU PT INTERESUL PERSONAL..***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (63)
Comentează