FOTBAL  »  Superliga  »  CRITICĂ

Cornel Dinu a lansat o variantă-șoc după ce Deac s-a bucurat în stilul lui Ronaldo: "E mai bine să ascunzi! Nu e exclus să fie pastiluțe"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 05 decembrie 2017 12:09

Ciprian Deac a marcat al doilea gol al celor de la CFR Cluj în deplasarea de la FC Voluntari (3-0) și a sărbătorit arătându-și abdomenul în fața camerelor. Cornel Dinu nu a fost însă impresionat de aspectul fizic al fotbalistului. 

Mai mult decât atât, Dinu a insinuat că Deac ar putea apela la pastile pentru dezvoltarea masei musculare.

"Acest striptease masculin pe care îl face Deac e ceva... Este un corp cioplit de muşchi forţaţi, pe care e bine să-l ascunzi, în niciun caz să defilezi cu el pe terenuri. Acum este un apanaj al acestor săli de fitness care pe timpul nostru nu erau.

Săli dotate foarte bine, dar nu este exclus să fie şi pastiluţe sau injectări pentru a da bine în faţa fetelor", a spus Cornel Dinu la TV Telekom Sport. 

"Muncesc de 7 ani de zile zi de zi la sală. Nu e doar muncă, e importantă și alimentația, și odihna. Sunt mai mulți factori. De 7 ani de zile așteptam să mă dezbrac" Ciprian Deac

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
torinezul
torinezul  •  08 Decembrie 2017, 20:07
Postat de vladutz13 pe 05 Decembrie 2017, 16:02

De 7 ani de zile astepta sa se dezbrace? :)) nasol de tot. Oricum, chestia este ca s-ar putea ca Dinu sa aiba ceva dreptate, Deac nu a avut cel mai tare fizic, era cumva mai indesat ca sa spun asa. Dar cui ii pasa? Treaba lui daca vrea sa fie impotent la 40 de ani :))

Esti la fel de limitat ca si "nea" Cornel . Ai calcat vreodata intr-o sala de forta ??? Celor ca tine ar trebui sa le fie interzis sa-si posteze frustarile .

485809194904413
Costel Tudor  •  06 Decembrie 2017, 11:50

Mai bine patratele decat pete !

bigd
bigd  •  05 Decembrie 2017, 19:52

:)))) Mosneag senil, ce pastilute pt dezvoltarea masei musculare???

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close