FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

Cornel Dinu, critici dure după primele meciuri ale lui Alibec la Steaua: "N-a existat așa ceva de-a lungul istoriei fotbalului"

Articol de GSP - Publicat marti, 07 martie 2017 12:47

Cornel Dinu a analizat ultimele evoluții ale Stelei și i-a adus o serie de critici dure lui Laurențiu Reghecampf pentru modul în care gestionează lucrurile la echipă.

Fostul antrenor al lui Dinamo a atacat mai ales deciziile care îl vizează pe Denis Alibec.

"Echipa nu are nicio concepție de joc, schimbă de la meci la meci formula, jucătorii, totul. Nu e posibil ca vârful de atac, Alibec, să vină la echipă și să fie pus căpitan a doua zi. N-are nicio legătură cu realitatea.

Nicăieri în lumea, dacă veți cerceta de-a lungul istoriei fotbalului, n-a existat un atacant care să bată cornerele și toate loviturile libere, așa cum face Alibec la Steaua", a spus Cornel Dinu la TV Dolce Sport.

5 meciuri
a jucat Alibec la Steaua până acum și a marcat de trei ori

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
10204390237636316
Constantin Rusanda  •  07 Martie 2017, 21:55

Harry Kane (la Totenham) sau Wayne Rooney (la Manchester United), sau amandoi la nationala, bat aproape tot timpul cornerele si loviturile libere (atunci cand joaca).

romanderoman
romanderoman  •  07 Martie 2017, 17:27

Multa Sanatate, Mister ! Si Mereu Verde !

cainelup
cainelup  •  07 Martie 2017, 15:52
Postat de popescu222 pe 07 Martie 2017, 14:50

Bun, Ando a dat-o-n bara. Dar nu cred ca Dinu i-a tinut in vreun fel partea lui Ando in aparitiile publice. Si chiar daca i-a tinut-o, asta nu face mai putin adevarata observatia lui despre Reghe. Eu recunosc ca sunt din generatia veche de fani Dinamo, care ragusea la Dinamo-Inter, dar cred ca n-ar strica sa fie si tinerii dinamovisti mai respectuosi cu cei care si-au dedicat toata viata clubului. Respect Cornel Dinu, care mi-a incantat copilaria, si respect tuturor dinamovistilor care (1) fac o prezenta superba pe stadion, si (2) fac o prezenta superioara intelectual pe forumurile de sport.

Ando a dat-o-n bara a doua oara, in acelasi fel. Dinu n-a zis nimic, nici atunci, nici acum, dar asta nu inseamna ca i-a tinut partea. L-am prins jucand la Dinamo si pe el si pe Dumitrache si pe Lucescu, mi-l amintesc ca pe un capitan constant-bun ca joc, cotonogar si bataus. Foarte exact in joc, in genul lui Stefanescu, insa i-a tras pana si unui arbitru un pumn, intr-un meci. Pentru ca nu pot delimita jucatorul de caracterul lui, nu am de ce sa-i port respect. Sandu Boc poate da mai multe amanunte. Cand a fost antrenor, ii invata pe jucatori la antrenamente despre batalia de la Posada si asta nu-l facea mai intelectual, il facea mai tacanit. La fel si in emisiunile tv in care era invitat sa vorbeasca despre fotbal. Genul asta de intelectualitate cu orice pret, ostentativa, mie nu-mi place.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close