FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu, declarații savuroase despre noile achiziții de la Dinamo: "Unul adus de un dealer de apă minerală și altul care nu mai văzuse un contract" :)

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2016 10:33

Cornel Dinu nu ezită să-i ironizeze pe Adam Nemec și Jose Romera, doi jucători aduși în această vară la Dinamo. Oficialul "câinilor" crede că și Andone este de vină pentru campania 

"Problema care se pune e tot timpul trebuie fie o concordanţă între compartimentul de scouteri şi căutătorii de talente şi concepţia antrenorului, sau a unui director tehnic care face achiziţiile respective.

Președintele nu este vinovat, i s-au propus nişte jucători care sunt îndoielnici. Nemec a atins mingea prima oară în minutul 24 şi joacă 90% din timp cu spatele la poartă. A atins mingea de 4 ori, ultima dată spre final, când a avut un luft la o faza care putea fi periculoasă.

Şi Andone trebuia fie mai atent la ce i s-a propus şi la ce i s-a adus. Preşedintele a acceptat pentru Nemec, care de doi ani de zile nu mai dăduse un gol prin Slovacia, un salariu de 10.000 de euro pe lună şi o primă de 1.200 de dolari la victorie. El a fost adus de un băiat, nu vreau îi dau numele, care în timpul liber se ocupă şi cu fotbalul, pentru îi place, dar el e dealer de apă minerală. Şi aici se opreşte orice discuţie.

Şi Romera cred are 7-8 mii. Romera este foarte simpatic, îmi permit spun ce am auzit eu. Dacă eram antrenor, încheiam discuţia cu el. I s-a prezentat contractul şi nici măcar nu l-a citit, pentru el nu a văzut contracte până acum", a declarat Dinu la Dolce Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
banciuu
banciuu  •  27 Septembrie 2016, 18:48
Postat de cpt.ahab pe 27 Septembrie 2016, 15:51

Incredibil! Omul asta face parte din organigrama clubului si e platit de Negoita! Iar daca respectivul Negoita i-ar da un sut in Dos si l-ar azvarli pe Windows, ar sari lumea cu gura pe el pentru ca nu ar respecta, chipurile, valorile clubului.

Sa inteleg ca daca e platit de club nu are voie sa isi spuna parerea ? Mentalitate de Merenii de Jos..

cpt.ahab
cpt.ahab  •  27 Septembrie 2016, 15:51

Incredibil! Omul asta face parte din organigrama clubului si e platit de Negoita! Iar daca respectivul Negoita i-ar da un sut in Dos si l-ar azvarli pe Windows, ar sari lumea cu gura pe el pentru ca nu ar respecta, chipurile, valorile clubului.

bakunin
bakunin  •  27 Septembrie 2016, 14:36

Asta e dinamo. doar dinamo :))))))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează