FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu, declarații șocante la adresa unui jucător dinamovist: "Parcă ar fi din ISIS" » Nici Cioinac nu a fost uitat: "Văd în el vechii muncitori din Uniunea Sovietică"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 noiembrie 2017 23:21

Cornel Dinu, fostul mare fundaș al lui Dinamo, a comentat victoria reușită de roș-albi sâmbătă, în fața lui CSM Poli Iași, scor 2-1. În ciuda victoriei, Dinu a criticat jocul echipei lui Miriuță și a făcut o comparație regretabilă legată de obiceiul fotbaliștilor de a-și lăsa barbă.

" Dinamo va prinde doar umbra play-off-ului, lucru care s-ar putea confirma în februarie. Echipele care sunt deasupra lui Dinamo sunt, incontestabil, net superioare ca dinamică de joc, ca prestații și ceea ce înseamnă o incontestabilă coeziune de joc. 

Jocul a lăsat mult de dorit. A fost un ritm lent, care putea fi salvat doar dacă era ceață. Din păcate, a fost o mișcare de desene animate a jucătorilor celor două echipe. 

Șerban e un băiat foarte reușit, dar nu știu ce caută la Dinamo. Există această tendință, ba imităm pieile roșii cu atâtea tatuaje, mai nou văd că imităm și bărbile. Bine că n-a mai apărut și Maftei. Parcă ar fi din ISIS.

I-am oferit lui Rednic soluția de a juca cu Steliano Filip în centrul mijlocului terenului. Ar putea fi mai util, dar cu o anumită educație, cu o anumită pregătire. Aici e un jucător mai agresiv, cu un bun bagaj tehnic. În banda stângă e mult mai stingher", a declarat Cornel Dinu, la TV Telekom Sport. 

Cornel Dinu l-a ironizat apoi pe Ionuț Cioinac, jucătorul celor de la CSM Poli Iași care a avut o ieșire incredibilă după meciul cu Dinamo, jignindu-l fără menajamente pe arbitrul Sebastian Colțescu. 

"Îmi vine să-i pocesc numele acestui băiat. Când îi vad numele, văd vechii lucrători trimiși de Uniunea Sovietică. Să-l lăsăm așa cum e. Inexplicabilă ieșirea pe care a avut-o", a mai spus Cornel Dinu. 

"Bokila e o cariactură de fotbalist"
Cornel Dinu

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  29 Noiembrie 2017, 20:27

ca antrenor ,daca nu erati nascuti pe vremea aia , a INVINS CU OTELUL GALATI ,PE MARELE JUVENTUS TORINO , cu 1-0 gol profir din 11m. chiar daca echipa a fost formata de marele COSTICA RADULESCU ,el a fost pe banca la acea victorie memorabila. ca jucator ,lui strambu i-i mai trebuie 10 ani sa ajunga la valoarea lui .nu va suparati pe mine ,stiu ce vorbesc .necazurile de orice fel vin peste toti .nu e bine sa radeti de altii.

983732924972315
Soos Vilmos  •  28 Noiembrie 2017, 16:19

Oare cit o sa ii mai faceti reclama acestui individ *** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

316827248834061
 •  28 Noiembrie 2017, 11:47

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează