FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu, dezlănțuit în direct la TV! A desființat doi fotbaliști de la Dinamo și unul de la Astra: "Când te trezești și-i vezi mâna, crezi că e de indian și vrei s-o tai" :D

Articol de GSP - Publicat marti, 25 iulie 2017 11:02

Cornel Dinu s-a descătușat în direct la TV DolceSport și a luat la rând nu doar arbitrii din Liga 1, ci și fotbaliștii, printre care Ionuț Nedelcearu și Romera Navarro, doi dintre fundașii lui Dinamo din înfrângerea cu Botoșani, 0-1. 

"La golul marcat de Golofca, Romera se plimba ca primarul pe bulevard, primește mingea printre picioare, apoi vine și Nedelcearu din spate, de la o înghețată din parc", a zis Cornel Dinu.

...despre arbitrul Andrei Chivulete, care a condus Timișoara - FCSB 0-1: "Și Chivulete face parte din categoria arbitrilor care văd, dar nu înțeleg. Iar la el e o problemă de familie. Ce iese din pisică, șoareci mănâncă".

...despre arbitrul Lucian Rusandu: "La meciul Craiova - Chiajna (0-1), e la 15 metri de fază, dar nu înțelege, n-are nicio legătură. E o categorie aparte, 70% din arbitrii noștri văd, dar nu înțeleg despre ce e vorba".

...despre tatuajele lui Bejan, fundașul de la Astra: "Se poartă nebunia asta, mă sperie numai când îi văd cu mâinile alea tatuate. Cum era pe timpul nostru când se purtau pletele după Beatles. Dar mâinile astea tatuate mă înfioară! Mă gândesc ce se întâmplă noaptea dacă te culci puțin mai bine dispus și te trezești din somn și vezi mâna aia. Crezi că e de indian și vrei să o tai".

imgonline com ua twotoone rgyptbabqar

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (21)
merace
merace  •  25 Iulie 2017, 18:49
Postat de constanteanul pe 25 Iulie 2017, 15:48

Foarte de acord cu tatuajele. Sunt grotesti.

Unii se tatueaza ca sa ascunda boli de piele mai urate... :D

castaway
castaway  •  25 Iulie 2017, 18:24
Postat de sdoru pe 25 Iulie 2017, 14:15

Mister Dinu: un fost jucator si un fost antrenor de mare valoare, caracter si personalitate!!! PACAT CA A AJUNS ACUM UN BIET PENSIONAR DE MORAVURI USOARE!!! ps. Mister Dinu acum vreun an jumate l-a jignit pe Golofca zicandu-i: "cel care are doua aripi la ceafa"....plus cate si mai cate!!!!IN ACEST MOMENT MISTER DINU DACA AR MAI AVEA UN GRAM DE DECENTA SI-AR CERE SCUZE!!!!!! ps. este fff usor sa jignesti dar iti trebuie mare barbatie sa iti ceri scuze cand ti se dovedeste ca gresesti! Mister Dinu a gresit fata de Golofca!!!

Adica,dupa tine, noncultura trebuie acceptata ! Baietii astia nu stiu cine sunt si de aici , incercarile lor de a-si creste nivelul de personalitate prin intermediul acestor ,"opere de arta ", care in ochii majoritatii sunt doar niste chiciuri ordinare , dezvaluindu-le slabiciunile, caracterul. Apropo de Golofca, maestru Dinu a spus ca," parca ar avea sigla CFR-ului agatata de urechi".

fangigi
fangigi  •  25 Iulie 2017, 16:41
Postat de constanteanul pe 25 Iulie 2017, 15:48

Foarte de acord cu tatuajele. Sunt grotesti.

Pe vremea lui Dinu doar pusacriasi erau tatuati! Asa-i si recunosteai, stiai ca trebuie sa te feresti!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează