FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu e gata să pună umărul la reconstrucţia lui Dinamo şi propune un antrenor! Cum au fost ultimele zile ale lui Flavius Stoican în "haită"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 12 noiembrie 2014 22:32

Ionel Dănciulescu a povestit cum au arătat ultimele zile cu Flavius Stoican antrenor la Dinamo. Fostul mare atacant nu se aştepta la o astfel de decizie. "Danciu" e cerut antrenor de Cornel Dinu, care se oferă să-l sprijine, însă directorul general actual al "cinililor" îl propune la rîndul său pe Claudiu Niculescu.

"Duminică am stat cu domnul Negoiţă şi cu Flavius şi am discutat toată ziua, am pus totul pe tapet pentru perioada următoare. El era foarte încrezător.

Şi pentru mine a fost puţin surprinzător. Azi ne-am întîlnit la club, am vorbit puţin cu el. Era debusolat, supărat, apoi a plecat să discute cu domnul Negoiţă.

A revenit în club şi, la un moment dat, l-am auzit spunînd: «Mulţumesc pentru tot, la revedere!» Acum două zile am plecat cu el la drum, nu credeam că va demisiona, iar azi, fără să spună cuiva, după întîlnirea cu domnul Negoiţă, a venit şi a mulţumit tuturor.

Ştiţi foarte bine că sunt prieten cu Niculescu şi că sînt subiectiv, dar eu cred că da, ar avea capacitatea de a antrena Dinamo", a spus Ionel Dănciulescu la DigiSport.

"Avînd în vedere ce situaţie e acum la Dinamo, dacă unul precum Dănciulescu, pe care îl consider un posibil foarte bun antrenor, mi-ar cere ajutorul, sînt dispus să i-l dau", a declarat Dinu la Dolcesport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (60)
sakamoto
sakamoto  •  13 Noiembrie 2014, 15:53

Daca Iordanescu este bun la Nationala Romaniei Selectioner, atunci de ca n-ar fi Cornel Dinu antrenor la Dinamu? Omul are o vasta experienta in fotbal, si o si mai mare experienta la golit sticle! Poanta Presedintele Rromilor!

scufitzu_alb.roshu.1948
scufitzu_alb.roshu.1948  •  13 Noiembrie 2014, 13:20
Postat de valah1986campionii.europei pe 12 Noiembrie 2014, 23:50

100 sa fie, sa va vad la matineu derbi cu Rapid si Unirea Tarlungeni.

Să te vedem la "demisol", lângă Ceaușescu!

bvd_magheru
bvd_magheru  •  13 Noiembrie 2014, 09:55
Postat de neludum pe 13 Noiembrie 2014, 09:37

Stoican tinand cont de ce a avut la dispozitie ,adica ce a ramas nevandut, a facut minuni ! Din pacate investitorii gen Negoita care vor sa aiba avantaje, sa castige pe loc ,nu sa bage bani intr- un club de fotbal pe termen mai lung , au distrus fotbalul romanesc

Pai ca sa aduci 2 mijlocasi buni din care unul la constructie si doi aparatori centrali de valoare in primul rind trebuie sa le oferi salarii de cel putin 100 de mii iar asta ar insemna ca trebuie sa le maresti salariile si la ceilalti . Asta si daca iese din recesiune nu cred ca are atitia bani sa investeasca . Oricum pe 17 mai aflam cite ceva .

Vezi toate comentariile (60)
Comentează