FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB 1-0

Cornel Dinu i-a desființat pe Dică și pe Mutu: "Lăsaţi-vă cât mai aveţi timp! Merită încercată chiar o poezea"

Articol de GSP - Publicat marti, 08 mai 2018 09:12

Cornel Dinu (69 de ani) l-a desființat pe Nicolae Dică, după înfrângerea suferită de FCSB pe terenul lui Poli Iași, scor 0-1. Nici Adrian Mutu, antrenorul de la Voluntari, n-a scăpat. 

”Merită încercată chiar o poezea: Mutulică şi cu Dică antrenează toţi în ligă. Am ajuns şi la chestia asta. Ei n-au licenţe, n-au nimic şi tot sunt antrenori peste noapte. Mutu a debutat acuma... Dar la ce te aşteptai la Dică? Mari cunoştinţe?

Dică spunea că acum 25 de ani se întâmplau fel de fel de lucruri, chipurile, nelalocul lor. Nu, măi Dică, acum 25 de ani se juca fotbal, mă! Ceea ce voi nu jucaţi, vă bateţi joc. Ce faceţi voi seamănă a fotbal. Domnilor, lăsaţi-vă cât mai aveţi timp, compromiteţi sportul ăsta”, a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport 1.

Citește și:  Gigi Becali îi face praf pe Dică și pe jucători: "Au tremurat chiloții pe ei! Toți sunt niște fricoși, niciunul nu e bărbat! Budescu se duce pe un milion"

Citește și:  Note GSP » Catastrofă la FCSB: jucătorii lui Dică s-au făcut de râs cu Poli Iași » Un fotbalist a luat nota 2!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (17)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  09 Mai 2018, 03:12

Noroc cu marele antrenor dinamovist Corneluş Lăbuş Dino ! La câtă ură ai, i-ai omorât pe toţi din jur...Cred că Nero, câinele tău lup a murit doar ca să scape de tine !!

632064367132294
Adi Ane  •  08 Mai 2018, 14:41

Parcă dinu povestea cum i-a pus o sticlă de băutură la ușa lui Dobrin . România a mers la mondial fără cel mai mare jucător . A venit rândul lui Mutu acum , cel mare bun atacant român . Care român a mai marcat atitea goluri italienilor specialiști în apărare ? Nemții își valorifică foștii mari jucători punindu-i în funcții de conducere !!!

131624217670160
Geani Muraru  •  08 Mai 2018, 13:39

Nea Cornele merge incercat o poezea ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează