FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CFR CLUJ 0-0

Cornel Dinu îi avertizează pe rapidişti: ”Istoria se repetă, parcă revăd echipa anilor 80”

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 30 noiembrie 2014 14:28

Cornel Dinu, administratorul delegat al lui Dinamo, a vorbit despre situaţia dramatică a Rapidului, care este ultima în clasament, după egalul cu CFR Cluj, scor 0-0.
”Ceea ce mă îngrijorează pe mine este faptul că istoria se repetă. Parcă revăd Rapidul anilor 80. De unde atît blestem pe această echipă atît de iubită de nişte oameni extraordinari, cu atîta suflare şi cu o galerie extraordinară", a spus Cornel Dinu la DolceSport.

4 sezoane din anii 80 s-au disputat fără Rapid în primul eşalon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (42)
magura
magura  •  01 Decembrie 2014, 20:17
Postat de cipet pe 01 Decembrie 2014, 14:12

poate mister ne povesteste mai multe despre epoca de aur si despre cum si unde se stabilea clasamentele diviziei a, stie multe mister dar nu spune, zice si el doar ce vrea.

PARCA NU SE STIE CINE FACEA ARANJAMENTELE, SAU UNDE SE FACEAU? Daca se juca corect in acele vremuri, steoaia si clubul "pichinezii Bucuresti" nu mai castigau atatea trofee!!!

magura
magura  •  01 Decembrie 2014, 20:16
Postat de profesorul_ pe 01 Decembrie 2014, 00:11

Da, are dreptate Patatul cele mai minunate zburatoare, pacat ca au mai ramas doua sau trei sute. Toti aveti suporteri minunati cand jucati cu STEAUA, in rest ...................................... Daca tot se duc in B sau poate desfiintarea (Doamne ajuta) poate mai ia cu iei si pe altii.........

Poate ne faci placerea de a te desfiinta de pe acest site!! La cati prosti sunt in lumea asta, doar tu lipseai!!! HAI RAPID!!

cipet
cipet  •  01 Decembrie 2014, 14:12

poate mister ne povesteste mai multe despre epoca de aur si despre cum si unde se stabilea clasamentele diviziei a, stie multe mister dar nu spune, zice si el doar ce vrea.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează
Close