FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Cornel Dinu l-a "mitraliat" pe Dan Petrescu: "E între exorcism și rugăciuni. Astfel de scene sunt înfiorătoare!"

Imagine cu Dan Petrescu în deplasarea de la Viitorul, când echipa sa conducea cu 2-0 // FOTO: Captură TV Telekom Sport
Imagine cu Dan Petrescu în deplasarea de la Viitorul, când echipa sa conducea cu 2-0 // FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 17 aprilie 2018 09:01

Legenda dinamovistă Cornel Dinu a taxat în termeni duri modul în care Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, se exteriorizează pe bancă la meciurile ardelenilor.

"E între exorcism şi rugăciuni, undeva la Sfânta Sofie când nu era biserica creştin-ortodoxă. Practic, aşa ceva nu poate fi de acceptat. Eu am mai spus, îmbătrâneşte urât. Cei de pe margine, secunzii săi, se reped să-l ţină ca într-o şedinţă de exorcism. Practic, ca un băiat cu calităţi incontestabile, cred eu, am mai spus, îmbătrâneşte ciudat şi astfel de scene sunt înfioratoare.

Îmi aduc aminte că săraca nevastă-mea, mai aveam şi eu câte o seară mai distractivă, mai delicată, şi îmi spunea: «Vai, dragă, ar trebui să te fotografiezi să te vezi cum arăţi când mai vii obosit acasă. Că s-ar putea să te sperii şi să te corijezi». Ceea ce s-a şi întâmplat.

Bietul de el, trebuie să arate scenele astea. Ne vede lumea, ne facem de râs. Nu eşti în firea ta dacă ai asemenea comportament. E păcat, că el are nişte calităţi", a declarat Dinu despre Dan Petrescu, la TV Telekom Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
luisharcsa
luisharcsa  •  17 Aprilie 2018, 18:30
Postat de ray51 pe 17 Aprilie 2018, 09:44

Foarte amuzanta observatia maestrului Cornel.

Maestru?La ce?La golit pahare si sticle.?

luisharcsa
luisharcsa  •  17 Aprilie 2018, 18:27
Postat de adyy25 pe 17 Aprilie 2018, 13:37

Acum voi va luati de Dinu. Dar serios fratilor, vi se pare comportament de om normal ce face Danut Posedatul? Ca sunt emotii, etc, ok, ok. Imi aduc aminte un reportaj cu niste copii de prin Rusia sau unde a antrenat Danut, cand copiii erau pusi sa il mimeze pe Danut. Ce a iesit? .....De ras. Acum serios, baiatul asta chiar trebuie ***. Doar asa isi poate reveni

Nu ,nu trebuie sa se comporte asa.Dar nu cred ca,cel mai in masura sa=l judece este acest"dinu"

luisharcsa
luisharcsa  •  17 Aprilie 2018, 18:23

Da,imi aduc si eu aminte ca ,la un meci de cupa din provincie marele "dinu" s-a imbatat ca un porc si statea in patru labe exact ca DP (ok s-a imbatat cu taica-meu).Si facea ***.A uitat oare.Si el da lectii de moralitate la altii.Mai ales ca,de regula are interventii abjecte ,impachetate in cuvinte academice,sensul insa nu-l poti schimba,oricat de frumoase ar fi acele cuvinte.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează