FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Cornel Dinu n-a iertat pe nimeni! Atac la Becali: "Dezastrul spiritului și kitsch-ul nu au margini" » Îl face praf și pe Hanca: "Nu e fotbalist"

Articol de GSP - Publicat marti, 22 august 2017 16:15

După ce a criticat jocul lui Dinamo din meciul cu Sepsi, 1-0, Cornel Dinu a comentat transferul lui Florinel Coman la FCSB, atacându-l pe Gigi Becali, și l-a criticat și pe mijlocașul lui Dinamo, Sergiu Hanca,.

...despre Becali și transferul lui Coman: "Dezastrul spiritului și kitsch-ul nu au margini. Este o strategie relativă să tot transferi astfel de jucători. 

Nu poți spune despre acest băiat că va ajunge să valoreze 100 de milioane de euro. Am rezerve mari că va ajunge jucător. Și să spui că este al doilea cel mai talentat jucător după Hagi, mai bun ca Mutu, este dramatic. Dar asta se întâmplă când ai de-a face cu necunoaștere și nepricepere", a spus Dinu la TV Dolce Sport.

...despre Hanca: "Hanca este un fel de propagandist al fotbalului, nu e fotbalist. Mi se părea un jucător realist, dar dacă spune că ăsta a fost un joc bun, înseamnă că a pătruns într-o realitate fictivă, care este doar în mintea lui. Este un propagandist, nu un jucător realist, care știe ce e în jurul lui".

Citește și: Dinu i-a mitraliat pe dinamovişti după meciul cu Sepsi: "Unul dintre cele mai penibile meciuri din istoria echipei! Este mai bine că viitorul pare că nu există"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (81)
705579789543629
Marian Radu  •  22 August 2017, 23:07

"Filozoful" asta de doi bani vorbeste : fotbalist=cotonogar, antrenor=zero, om=fara caracter, ... sub masca "filozofiei" incearca sa-si ascunda incompetenta...

352061698522614
Mihai Tudose  •  22 August 2017, 19:19

Are mare dreptate cand spune despre Coman ca nu are treabă cu fotbalul, in rest odată cu trecerea anilor devine penibil prin ce spune.

modestxxl
modestxxl  •  22 August 2017, 18:50

O dăm în steluțe când intră infractorul ***? :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (81)
Comentează