FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu râde de Nedelcearu: "Nu știe ce a făcut Avram Iancu"

Captura TV Telekom Sport
Captura TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 04 decembrie 2017 23:23

Cornel Dinu s-a amuzat pe seama lui Ionuț Nedelcearu, care a ridicat un tricou cu Avram Iancu, după ce a marcat. Fostul antrenor dinamovist e convins că fundașul habar nu are ce a făcut revoluționarul român. 

"Nedelcearu cred că a auzit de Avram Iancu, dar nu ştie ce a făcut el. Avram Iancu a fost avocat în origine, după a fost conducătorul Revoluţiei din Transilvania.

Avem un naţionalism, dar să-l facem într-o decenţă, nu într-o defilare de tricouri", a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

Citește și: FOTO Provocare sau patriotism? Gestul lui Nedelcearu după golul marcat cu Sepsi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
cobra_z
cobra_z  •  05 Decembrie 2017, 11:32

cornel dinu poate sa-si schimbe numele in gica contra...la festivitatea de "renumire" sigur va spune o istorie din vremuri dacice ale carei urmari se regasesc in zilele noastre despre beneficiile aduse societatii celor ce poarta acest nume si despre cat de ipocriti sunt cei ce-i critica in necunoasterea evolutiei lor spirituale... doar varsta il scuza pe nea cornel de obisnuitele declaratii antidinamoviste ascunse sub perdeaua unui fost dinamovist adevarat...

dubluv
dubluv  •  05 Decembrie 2017, 10:45
Postat de balauru48 pe 05 Decembrie 2017, 10:14

Zise un prostovan care isi scrie numele cu litera mica. Cum sa-l critici tu pe Dinu ma nemernicule?

numele tau incepe tot cu o litera mica. E adevarat, b este o litera inalta, dar crede-ma, nu este o litera mare. Apoi, poti sa si explici de ce Dinu nu trebuie criticat? Asa valoare incontestabila este? Daca l-ai studia mai atent ai observa ca Dinu este un om cu o cultura si inteligenta reduse, ca intr-adevar, doar citeaza (de multe ori gresit) ceea ce citeste cu o seara inainte si ca stilul lui analitic este doar unul de misto ieftin, de calitate net inferioara celui auzit prin tribune. Daca pe tine te impresioneaza Cornel Dinu sigur ca e dreptul tau, dar asta te si califica intr-un anumit fel. Despre Avram Iancu Dinu spune ca a fost conducatorul Revolutiei din Transilvania de la 1848. Adevarul istoric este insa mult mai complex, nu cred ca se poate afirma atat de clar ca in Transilvania in 1848 a avut loc o revolutie si cu atat mai putin ca ea a avut un conducator. Dupa cum, poti gasi opinii care sustin ca Avram Iancu a fost mai degraba un terorist decat un revolutionar. Nu spun ca este corect sau nu, doar ca situatia este mult mai complexa decat ar putea-o judeca Dinu Cornel.

balauru48
balauru48  •  05 Decembrie 2017, 10:14
Postat de Victor-ion Petrisor pe 05 Decembrie 2017, 09:40

Singurul personaj care știe tot în aceasă țară este c. dinu. Trebuie să recunoaștem că are memorie bună. Permanent citează pe cineva. De produs idei însă nu se preocupă. Judecă mereu pe alții. Este un personaj trist. Nu merită să fie băgat în seamă. Iertați-l nu este vina lui.

Zise un prostovan care isi scrie numele cu litera mica. Cum sa-l critici tu pe Dinu ma nemernicule?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează