FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cornel Dinu se ia de Reghecampf după primul eșec al Stelei din acest sezon: "Ca pe vremea pionierilor, cu celebra lozincă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 septembrie 2016 09:11

Cornel Dinu a comentat discursul lui Reghecampf și l-a ironizat pe acesta, comparând spusele antrenorului Stelei cu cele de pe vremea pionierilor. 

Tehnicianul roș-albaștrilor nu a făcut o tragedie din înfrângerea cu CFR Cluj, scor 1-2, echipa sa fiind încă pe primul loc, cu un avans de 3 puncte. 

" Steaua până acum a jucat prost, nu merita să se detașeze la 6 puncte. Și iată că s-a făcut dreptate. Discursul lui Reghecampf este unul ca pe timpul pionierilor, cu celebra lozincă «Tot înainte».

Din păcate, problema de bază a Stelei este nesiguranța în ceea ce înseamnă concepția și dinamica premeditată pe care a indus-o echipei.

Nu se vede acest lucru. Este un discurs lozincar, de trecere de timp. Exact ca pe timpul pionierilor, «Tot înainte, spre noi victorii!».

Iată că s-a făcut dreptate. Fotbalul a reașezat-o pe Steaua, care a câștigat multe meciuri jucând prost", a spus Dinu la Dolce Sport.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (31)
783754331766197
Radu Marian  •  24 Septembrie 2016, 10:13

dinu sa iasa la pensie sa lase fotbalu pentru cine se pricepe sa numai ocupe scaunul de la dolce,,,,

timm
timm  •  23 Septembrie 2016, 16:23
Postat de stelbz pe 23 Septembrie 2016, 09:30

Jocul de la Timisoara era semnalul de alarma pentru FC Steaua dar a fost ignorat total crezandu-se ca mai merge si asa in mediocritate. Cu asemenea pregatire la antrenamente, cu asemenea joc jalnic... adio campionat ! Repet, sunt convins ca antrenamentele facute sunt NULE ! Apararea a primit 2 goluri. Dar atacul de ce nu a inscris 3 ? Iata, jucatori platiti CEL MAI BINE in Liga 1 dar care se antreneaza CEL MAI PROST, ceea ce se reflecta in partidele jucate. In timp ce jucatorii clujeni pasau precis, stelistii pierdeau minge dupa minge sau pasau la jucatorii adversi. Golubovici marca goluri la Iasi(la fel si Tade la Cluj) dar nu inscrie la Steaua. Pai acolo aveau relatii de joc si primeau mingea unde trebuia, cum am vazut aseara la Bud. Eu sunt convins ca nici Bud n-ar inscrie la Steaua; de ce ? Pai NU ar primi mingi in gura portii de la Popa, Amorim etc, relatiile de joc dintre mijlocasi si atacanti fiind NULE (!) Asadar, antrenamentele facute de Reghe sunt......NULE !

Ai dreptate jocul FCSB nu este pentru varf. Aici varful este folosit ca un pivot care joaca cu spatele la poarta. Nu primeste pase pe culoar sau in careu la mai putin de 10 metri de poarta. Este normal sa nu marce.

145748569108877
Irimia Paul  •  23 Septembrie 2016, 15:20

I-ti seamana leit ..................

Vezi toate comentariile (31)
Comentează