FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEŞ - UNIREA URZICENI, DUMINICĂ, ORA 18:00, GSP TV ŞI FAZELE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Cornel Penescu: "Mircea Sandu e un om bun" :)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 martie 2009 00:00

Patronul lui FC Argeş, Cornel Penescu, spune că va vota împotriva propunerii ca Marian Iancu să devină persona non grata şi îi răspunde finanţatorului Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, care îl acuzase că are numai arbitraje favorabile în ultimul timp.

"Nu votez niciodată ca un preşedinte de club să devină persona non grata. E păcat că murdărim fotbalul cu astfel de scandaluri. Mircea Sandu nu e un om rău, nu ştiu de ce s-a ajuns pînă aici.

Corpodean e un arbitru foarte bun, nu ştiu ce spune domnul Mititelu. Dumnealui comentează de fiecare dată cînd echipa lui nu cîştigă, dar nu trebuie condamnat. Oricum, sînt oameni mult mai răi în alte părţi decît în fotbal" a spus Penescu la GSP TV.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  08 Iulie 2009, 21:55

Oare tot asta spune acum la DNA. :)))

alpin
alpin  •  04 Martie 2009, 22:59

Da, e bun! Drakku e rau, ca nu-l duce!!!

 •  04 Martie 2009, 21:28

vedeti cu ce pulovere rosii se imbraca mircea sandu la ce sectie de militie a lucrat tatal sau ca sa vedeti ce interese are aici este seful arbitrajului din 1992 va plangeti de arbitraje va meritati soarta daca nu reusiti sal doborati pe asta cu afacerea lor dinamovista.acum vrea sa le dea si stadionul ala de 170 milioane de euro sa puna scaune multicolore sa nu se vada ca sunt decat o pleva de simpatizanti ai echipe staliniste sovietice dinamo.cine trebuie sa apli legea e complice.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează