FOTBAL  »  Superliga  »  BLAT LA CS OTOPENI - FC ARGEŞ ÎN TUR?

Cornel Penescu, reţinut 24 de ore! Patronul Argeşului e acuzat de dare de mită!

Articol de GSP - Publicat luni, 13 aprilie 2009 00:00

Cornel Penescu a fost reţinut de procurorii DNA. Patronul lui FC Argeş se află în acest moment la sediul DNA Piteşti, unde este audiat. Ultimele informaţii anunţă că pe numele omului de afaceri va fi emis un mandat de reţinere pentru 24 de ore.

Avocaţii lui Cornel Penescu susţin că este vorba despre acuzaţii de dare de mită, partidele incriminate fiind cele disputate de FC Argeş cu U Craiova, Gloria Bistriţa şi CS Otopeni. Ei susţin că e vorba de bani daţi arbitrilor Savaniu, Lică şi Bogaciu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
 •  13 Aprilie 2009, 18:58

Asa e Razvane, Eu personal nu pot sa ma bucur pt necazul altuia, dar nu se poate sa se mearga la infinit cu hotia. Deja se spunea pe fata cand se fura si nimeni nu lua masuri. Cred ca se strange latul si aceste hotii vor disparea incet-incet.

 •  13 Aprilie 2009, 18:29

razvane sint un om trecut bine de 50 de ani si sincer te apreciez si te respsc pentru felul in care gindesti,bravo tie si felicitari celor care te-au crescut,bravo.

 •  13 Aprilie 2009, 17:33

E o rusine ce cse intampla in fotbalul romanesc .sper sa se fac dreptate cum la fel sper sa il elibereze pe cornel penescu pentru ca omul asta investeste foarte multi bani in fotbal si ar trebui sa se tina cont ca altfel doua echipe de top din romania sunt in pragul falimentului

Vezi toate comentariile (5)
Comentează