FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Cosmin Contra încearcă o ultimă lovitură pe piața transferurilor! Are pe listă un superjucător

Articol de GSP - Publicat marti, 18 iulie 2017 19:41

Cosmin Contra și-l dorește pe Gicu Grozav, fotbalist liber de contract după ce și-a reziliat contractul cu Akhmat Grozny (fosta Terek).

Atacantul de 26 de ani este dorit la Dinamo cât mai repede, pentru ca antrenorul Cosmin Contra să se poată baza pe el în turul 3 al Europa League, unde echipa va întâlni Bilbao, anunță TV Digi Sport.

Transferul se va realiza doar dacă Grozav nu își va găsi un angajament în străinătate. 

Contra a lucrat cu Grozav și la Petrolul, iar relațiile dintre cei doi sunt foarte bune. Totuși, fotbalistul nu pare tentat să revină în România, anunțând recent într-un interviu pentru GSP că nu are de gând să ia această decizie.

Gicu Grozav a mai evoluat pentru Dinamo în sezonul 2014-2015, când a reușit să înscrie de 4 ori.

87 meciuri în Liga 1, 22 goluri şi 6 pase decisive în Liga 1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (51)
fibra
fibra  •  19 Iulie 2017, 12:56

Daca pacaliciul asta e superjucator,inseamna ca fotbalistii adevarati sunt nimic. Mai dragi "scriitori de stiri",de ce va bateti joc de cititori cu tiluri aberante neadevarate,ireale? Eu stiu de ce.Deoarece nu aveti pic de educatie,minim bun simt,ca de deontologie profesionala,nici nu intelegeti ce este aceia.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  19 Iulie 2017, 09:08
Postat de kwd2015 pe 19 Iulie 2017, 08:01

Mai avocat fara procese, daca si grozav e fotbalist, atumci intelegem ca te pricepi la fotbal, ca la procese. Adica ioc.

tu nici nu stii ce spui. mereu esti pe langa subiecte. ce sa discute cineva cu tine ?

kwd2015
kwd2015  •  19 Iulie 2017, 08:01
Postat de unico_biancorossi pe 19 Iulie 2017, 07:13

nu stiu cine ti-a dat like, dar e mai prost ca tine. grozav a jucat pentru fosta terek in 55 de meciuri din 170 disputate in toata cariera, si a mai si marcat 8-9 goluri. asta inseamna 1/3 din toate partidele de fotbal jucate de el, si cam 1/4 din toate golurile marcate de el. este fost international si marcator la nationalele romaniei, de la juniori la seniori. a jucat si a marcat la toate echipele unde a fost legitimat, inclusiv in belgia. nu cred ca nu ai creier, e nefolosit. ar fi bine sa il folosesti inainte de a emite fraze.

Mai avocat fara procese, daca si grozav e fotbalist, atumci intelegem ca te pricepi la fotbal, ca la procese. Adica ioc.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează