FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Contra, pus la zid: "De ce se supără, dacă oferta lui Dinamo pentru Bokila a fost cea mai mică?"

FOTO: ALEX NICODIM
FOTO: ALEX NICODIM

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 iulie 2017 18:07

Decizia congolezului Jeremy Bokila de a alege oferta de la CFR Cluj în detrimentul celei de la Dinamo continuă să nască controverse în Liga 1.

Cosmin Contra, tehnicianul lui Dinamo şi cel care a insistat pentru aducerea acestuia în "Ştefan cel Mare", l-a făcut praf pe Bokila: "Pentru mine, nu mai există ca om şi ca fotbalist".

Mai mult, antrenorul dinamovist l-a ignorat pe Bokila în Slovenia, acolo unde Dinamo şi CFR îşi desfăşorară stagiile de pregătire. 

În opinia impresarului Daniel Stanciu, supărarea dinamoviştilor e însă nejustificată. Acesta a declarat într-o emisiune televizată că oferta lui Dinamo pentru Bokila a fost mult mai slabă decât cele primite de congolez de la CSU Craiova şi CFR Cluj. 

"Contra nu are de ce să fie supărat pe Bokila. El a negociat atât cu Dinamo, cât şi cu CSU Craiova şi CFR Cluj, iar dintre toate trei, oferta lui Dinamo a fost cea mai mică.

De ce să se supere dinamoviştii, dacă oferta lor a fost minimă?", a declarat impresarul Daniel Stanciu, la TV Digi Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (77)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  01 Iulie 2017, 22:56

Măi Stanciule, nu ai înțeles nimic !!!

samertx
samertx  •  01 Iulie 2017, 20:28

Dedicație pentru simpaticul moderator: https://www.youtube.com/watch?v=fKopy74weus

ando89
ando89  •  01 Iulie 2017, 20:25
Postat de unico_biancorossi pe 01 Iulie 2017, 20:10

***

Nicidecum amigo, mă bucur că ați avut un voiaj cum meritați:) Poate o să merg câteva zile în Kefalonia, anul trecut n-am ajuns și am auzit că-i ok.

Vezi toate comentariile (77)
Comentează