FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cosmin Contra, reacție surprizătoare după ce a dus-o pe Dinamo în play-off: "Mulți m-au considerat nebun"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 martie 2017 13:03

Cosmin Contra recunoaște că situația lui Dinamo era una grea atunci când el a acceptat să preia postul de antrenor al "câinilor". Ioan Andone dusese echipa într-un punct foarte greu. 

"Când am acceptat slujba aceasta, eram convins că pot să bag echipa în play-off. Mulți m-au considerat nebun, dar așa am eu nebunia mea câteodată.

Acum, cine mă cunoaște, știe ce va urma. Cine mă cunoaște, știe că voi încerca să câștig fiecare meci, asta e mentalitatea mea.

Dacă păstrăm același spirit, dacă ne îmbunătățim jocul în unele momente ale meciurilor, putem spera la titlu. Deocamdată, nu suntem favoriți la câștigarea campionatului" , a declarat Cosmin Contra.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
zecs93
zecs93  •  06 Martie 2017, 18:01
Postat de paulg40 pe 06 Martie 2017, 16:18

Mai bine taceai Gurita!Echipa e lemne aceeasi de pe vremea lui Nea Ando!A dat Dinamo ceva la Pandurii.Ce dracu se vedea de la o posta cand atacantii de la Pandurii ajungeau in 16 metri o dadeau in picioarele adversarilor!

Hai nu vorbiti voi astea care cand jucati cu Viitorul Constanta, aia zici ca au sireturi in loc de picioare !!! Chiar nu va sta bine in rol de criticatori !! Pandurii o fi vreo campioana europeana de nu pierduse niciun meci pana la meciu cu Dinamo ?? Va lovit paranoia rau de tot !!!

zecs93
zecs93  •  06 Martie 2017, 17:59
Postat de mariuss72 pe 06 Martie 2017, 13:32

Problema cea mai mare este ca nu avem fundas central, dupa ce s-au accidentat Dielna si Maric, va trebui sa improvizam.

Sau am putea sa ne miscam si noi mai rapid si sa mai aducem un stoper, ca tot vine pauza asta cu meciul nationalei impotriva Danemarcei !!! Cu improvizatii ne mananca adversarele din playoff !!!

paulg40
paulg40  •  06 Martie 2017, 16:18

Mai bine taceai Gurita!Echipa e lemne aceeasi de pe vremea lui Nea Ando!A dat Dinamo ceva la Pandurii.Ce dracu se vedea de la o posta cand atacantii de la Pandurii ajungeau in 16 metri o dadeau in picioarele adversarilor!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează