FOTBAL  »  Superliga  »  DORINŢĂ

Cosmin Matei mai are o dorinţă: "Acesta este visul meu"

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 17 august 2014 23:43

Cosmin Matei a înscris un gol formidabil în partida dintre Ceahlăul şi Dinamo terminată la egalitate, 1-1, iar, la final, dinamovistul a mărturisit care este visul său.

Fostul căpitan al lui Dinamo a spus la finalul partidei de la Piatra Neamţ că îşi doreşte foarte mult să revină la echipa naţională şi a ţinut să specifice că nu se gîndeşte la un transfer în străinătate.

"Mă gîndesc şi la echipa naţională. Visul meu este să ajung din nou acolo. Dacă voi avea evoluţii bune, sînt convins că voi fi chemat şi la "naţională". La transfer încă nu mă gîndesc. Cînd va fi momentul eu sînt pregătit. Nu sînt disperat să plec", a spus Cosmin Matei la Look tv.

2 convocări la echipa naţională a României are Cosmin Matei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
reddogsv
reddogsv  •  18 August 2014, 08:42

Am fost la meci si vreau sa spun ca de Matei am auzit când se strigau echipele si in a doua oara abia la gol. Lazar a fost de asemenea o deceptie. Au mimat fotbalul si au avut impresia ca vor castiga fara sa depuna cel mai mic efort. Degeaba s-au mai trezit in repriza a II a. Impresia generala a fost ca Dinamo daca juca la fel ca in al doilea mitan castiga la scor. Bilinski da 2 ori pe langa, sare mingea din el ca din coltul mesei! Ceahlaul e slaba rau de tot si a beneficiat de un penalti care nu cred ca se acorda nici la nivel de judet!

aburel80
aburel80  •  18 August 2014, 04:57

a dat si asta un gol si acum se crede mare valoare

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 August 2014, 02:11
Postat de unico_biancorossi pe 18 August 2014, 02:11

..)))) doamneeee ajutaaaaaaaaa-neeee preeee noiii !!!!!!!>)) vad fotbal de 4 de ani, dar matei cosmin e primul fotbalist care fuge mai repede decat mingea, pe care deseori o uita in spate. si oricum, e printre putinii fotbalisti incapabili sa fuga mai mult de 30 de m fara sa lesine.

de 44 de ani..)) adica de la 4 ani..))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează