FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - LUDOGOREŢ

Cosmin Moţi, replică acidă la adresa lui Alex Chipciu: "Mă doare-n cot de respectul lui! Să se ducă la şah"

Articol de GSP - Publicat joi, 21 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 21 august 2014 12:24

Steaua a cîştigat partida tur cu Ludogoreţ, scor 1-0, singurul gol al partidei fiind marcat de Alexandru Chipciu. Jucătorul Stelei s-a arătat dezamăgit la finalul meciului de atitudinea lui Cosmin Moţi, despre care spune că lovea jucătorii fără minge. 

"Nu am avut niciodată vreo prietenie cu Moţi. Lovea jucătorii cînd arbitrul nu se uita şi un astfel de om nu merită respect. În plus, mai e şi dinamovist. Nu am cum să-l respect", a spus Chipciu la finalul jocului.

Aflat încă în România pentru a-şi rezolva cîteva probleme personale, Cosmin Moţi a comentat declaraţia lui Alex Chipciu pentru ziarul Ring.

"Mă plictisesc declaraţiile lui Chipciu. Să se ducă la şah dacă nu vrea să fie lovit, ori la baschet sau handbal, unde nu ai voie să atingi jucătorii. N-am lovit pe nimeni fără minge, nu înţeleg de ce face declaraţiile astea. Or mai fi fost cîteva faulturi, dar de joc.

Au cîştigat, au prima şansă de calificare, foarte frumos. Să-şi vadă de treaba lor acum. Atît spun şi cu asta închei. Nu mă interesează respectul lui Chipciu. Mă doare-n cot de respectul lui.

Ştiu ce spun. Poate ne revedem la echipa naţională şi îi spun atunci ce am de zis. Nu mi-e jenă. Să stea în banca lui deocamdată. Aşteptăm şi celelalte 90 de minute ale play-off-ului şi apoi discutăm", a spus fostul dinamovist.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (142)
bamse1901
bamse1901  •  22 August 2014, 10:57

frumos discurs

fangigi
fangigi  •  22 August 2014, 01:05

Si pe mine ma doare-n rect de echipa oyerului, sper totusi sa-i scoata pe bulgari ca sa ma distrez cand vor fi iar umiliti in grupa!

maianimalule
maianimalule  •  21 August 2014, 20:23
Postat de ando89 pe 21 August 2014, 15:17

Dar chiar, unde-i valah? Doar nu l-au prins reptilienii iudeo-masoni si i-au mancat contul?! Free valah!:))

valah e la cornu :)))))

Vezi toate comentariile (142)
Comentează