FOTBAL  »  Superliga  »  BUZĂU - DINAMO 1-3

Costel Bucur: "Arbitrii ne-au executat!"

Articol de GSP - Publicat luni, 23 martie 2009 00:00

Patronul Buzăului, Costel Bucur, a luat foc la final: "Ovidiu Haţegan a fost cel mai bun jucător al lui Dinamo! Înaintea meciului cineva din stafful bucureştenilor mi-a spus că vor primi un penalty pînă în minutul 15. A fost o execuţie la comandă şi trebuia să retrag echipa de pe teren! Poate că ne vom retrage din campionat după ce revăd fazele. Este strigător la cer şi n-avem cum să luptăm cu asemenea arme. Ne-au executat cu mitraliera, iar noi ne batem cu un cuţit! Nu au moralitate, ne-au făcut ţărani, dar măcar noi avem cei 7 ani de acasă".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
milanezzzul
milanezzzul  •  02 Aprilie 2009, 16:12

Petitie : catre toate galeriile din romania ,postati mesaje anti- FRF ,anti- piturca ,cereti demisia tuturor celor din conducerea FRF ! este singura sansa ca fotbalul romanesc sa-si mai revina ,altfel.........curand incepem sa luam si noi bataie cu 7-0 ,8-0.........10-0 ca si san marino sau alte tari mici !!! AFISATI BANERE MARI ANTI-FEDERATIE !

 •  24 Martie 2009, 16:56

Vedeti CEA MAI TARE SCANDARE a unei galerii romanesti din ultimii 10 ani! Adresata deopotriva gaborilor si cetatenilor, cantarea poate fi vazuta si auzita in ultimele 13 secunde ale clipului din linkul alaturat. Restul e can-can. Enjoy! ://www.antena1.ro/index.php?page=sport&id=47020

 •  24 Martie 2009, 13:06

nu hategan a furat ci cheliosul de tusuier

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close