FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CFR CLUJ 1-1

Costel Enache e mândru de jucătorii săi după egalul cu CFR: "Am găsit aici oameni care știu ce-și doresc"

Articol de GSP - Publicat luni, 17 iulie 2017 23:25

Costel Enache, noul antrenor de la FC Botoșani, s-a arătat mulțumit de evoluția jucătorilor săi în prima etapă cu CFR Cluj, scor 1-1 (Detalii despre meci AICI).

"Ne bucurăm că am reușit să facem spectacol, dar meritele le au jucătorii. Am avut o echipă motivată. Secretul e la ei. Am găsit un grup unit, matur, cu oameni care știu ce-și doresc.

Ne-am dorit să câștigăm, să facem un joc care să atragă oamenii la stadion. Eu îmi doresc ca toți jucătorii pe care-i avem acum să iasă în evidență și să ajungă undeva mai sus, pentru a face performanță", a declarat Enache la TV Dolce Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează