FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FC VOLUNTARI (AZI, 18:00, DIGI 1, TELEKOM 1, LOOK

Costel Enache își joacă ultima carte » Are o singură victorie în ultimele 10 etape!

Costel Enache
Costel Enache

Articol de - Publicat sambata, 07 aprilie 2018 10:48

Costel Enache ar putea părăsi banca moldavilor dacă nu ia toate punctele astăzi. Are o singură victorie în ultimele 10 etape, 1-0 cu Gazul, din penalty!

Finanțatorul Botoșaniului, Valeriu Iftime, l-a confirmat pe Costel Enache în funcție după ultimul eșec al Botoșaniului. Acel 0-1 cu Dinamo, deși a avut superioritate numerică timp de 40 de minute. "Nu-l dau afară pe Enache acum", a punctat omul de afaceri în vârstă de 51 de ani. Dar cât timp să cauționezi un antrenor care nu ți-a câștigat decât un singur meci, și acela din penalty (1-0 cu Gaz Metan), în ultimele 10 etape? Contestat de fani, care i-au cerut demisia, Enache însuși a lăsat de înțeles că în duelul de astăzi, cu Voluntariul, își joacă ultima carte.

3 victorii,o remiză și un eșec, 0-1 în 2016, are FC Botoșani în 5 meciuri acasă cu Voluntari

"Aveți răbdare până sâmbătă"

"Știu că așteptați ceva incendiar, dar mai aveți răbdare până la jocul de sâmbătă", le-a spus el jurnaliștilor la conferința de presă ținută joi. A și recunoscut că nu poate face minuni peste noapte: "E destul de greu să schimbi în doar câteva zile lucruri importante. Va conta foarte mult mentalul, în condițiile în care se întâlnesc două echipe cu moralul puțin lezat. Cine va fi mai puternic va câștiga".

Îi caută înlocuitor

Un semn că Enache e pe picior de plecare e și faptul că responsabilii l-au contactat pe Adi Mutu la începutul săptămânii. O sursă din cadrul clubului a dezvăluit că "a existat o discuție, au fost puse pe hârtie mai multe idei, dar Mutu a decis să rămână sub contract cu FRF. A motivat că mai are timp, că e la început de drum, că nu se grăbește și că oricum distanța București - Botoșani e foarte mare". 

Costel Enache e din mai 2017 la Botoșani, iar contractul îi expiră în această vară

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează